Eesti

Pehme mänguasja pesukaru jutuvestja. Õppelaulud, muinasjutud, mängud

40 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Kähriku jutuvestja 40 €

Pehme mänguasi Raccoon Storyteller on loodud soojade kallistuste jaoks! See pole lihtsalt rääkiv plüüsist mänguasi, see on teie lapse tõeline sõber. Ta teab palju muinasjutte ja laule ning jagab neid hea meelega!Jutuvestja teab, kuidas rääkida loomade häältega ja jutustab teie lapsele 5 muinasjuttu: Kuidas karupoeg lugema õppis, Kutsikas ja päike , Kuidas lõvikutsikas õppis sõbraks, Rebasepoeg inglise metsas, Kuidas jõehobust sai korralik tüüp. Ta laulab 5 õpetlikku laulu (tähtedest, kujunditest, vastanditest, inglisekeelsest loendamisest ja inglise värvidest) ja 5 lastehitti, mille saatel saate end soojendada ja tantsida. Ja pesukaru pakub teie beebile ka 10 harivat lõbusat mängu: Kordamine, Loendamine, Fair Talk ja teised. See interaktiivne jutumänguasi aitab laiendada teie silmaringi ja arendab: helitaju, muusikakõrva, mälu, peenmotoorikat, kujutlusvõimet, kõnet ja plastilisust. Jutuvestja aitab beebil kiiresti ja rahulikult uinuda, sest pehme pesukaruga on unenäod maagilised!

Rebase jutuvestja 40 €

Pehme mänguasi Little Fox Storyteller on loodud soojade kallistuste jaoks! See pole lihtsalt rääkiv plüüsist mänguasi – see on beebi jaoks tõeline sõber. Ta teab palju muinasjutte ja laule ning jagab neid hea meelega!

Jutuvestja teab, kuidas rääkida loomade häältega ja jutustab teie lapsele 5 muinasjuttu: “Kuidas karupoeg lugema õppis”, “Kutsikas ja päike”, “Kuidas lõvikus õppis sõbraks olema”, “ Väike rebane inglise metsas”, “Kuidas jõehobust puhas mees sai”. Väike rebane laulab 5 õpetlikku laulu (tähtedest, kujunditest, vastanditest, inglisekeelsest loendamisest ja ingliskeelsetest värvidest) ja 5 lastehitti, mille saatel saab end soojendada ja tantsida.

Ja väike rebane pakub teie beebile ka 10 lõbusat harivat mängu: "Kordamine", "Loendamine", "Puhas lugu" ja muud.

See interaktiivne rääkiv mänguasi aitab laiendada teie silmaringi ja arendab: helitaju, muusikakõrva, mälu, peenmotoorikat, kujutlusvõimet, kõnet ja plastilisust. Jutuvestja aitab teie beebil kiiresti ja rahulikult uinuda – pehme rebase puhul on ju unenäod maagilised!

Vaata videoülevaadet uuest jutuvestjate sarjast siit.

Kuulutuse number: 12580755

80 (+5 täna)
Lisatud: 02.05.2024 08:10
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt