Eesti

Pinguldav näokreem

73 €

Sisaldab KM

  • Seisukord Uus
Tallinn

Parandab lõtvunud naha väljanägemist, vähendades joonte, sügavate ja peenete kortsude ning nahatooni värvimuutuste ilmet. Sobib vanusele 45+ ning sobib talvise ilmaga.

Reaktiveerib teie naha loomulikku taastumisprotsessi, tugevdades selle struktuuri. Tõstab, pinguldab ja silub süvenenud vananemismärke. Kohene taaselustav niisutus, seejärel kauakestev 24-tunnine kestev niisutus. Poorid näivad väiksemad ja näojume on klaar. Kaitseb saasteainetest tuleneva ärrituse eest.

Sobib ideaalselt kõikidele nahatüüpidele, eriti kuivale kuni väga kuivale nahale. Valmistab naha ette meigi pealekandmiseks

Kogege Artistry Skin Nutrition™ kollektsiooni kõige rikkalikumat ja põhjalikumat vananemisvastast niisutavat kreemi. Näete roosakat nooruslikku sära – silmnähtavalt terve naha tunnust.

Naha niiskusbarjäär taastub ja tugevneb, et aidata säilitada kõrgemat niiskustaset. Nahk tundub täidlasem, siledam ja elastsem. Näokontuurid tunduvad nooruslikult taastatud.

Sisaldab meie fütotoitainetest koosnevat Repair Complexi, mis koosneb Nutrilite™-i kasvatatud spinatist, kurkumist ja teeoliivilillest, mis taastab naha noorusliku seisundi kuni 600%-ni*, aidates vähendada nähtavaid vananemise märke.

Sisaldab Nutrilite‘i kasvatatud granaatõuna, mis aitab kaitsta nahka peamiste saasteainete kahjulike mõjude eest, mis võivad põhjustada uute vananemismärkide ilmnemist või süvenemist.

Artistry™ Clean koostis, mis tähendab, et toode ei sisalda mineraalõli, parabeene, ftalaate.

Registreeritud Ühendkuningriigi Vegan Seltsis (The Vegan Society), ei sisalda loomseid koostisosasid, toote väljatöötamisel ei ole kasutatud loomkatseid. Mittekomedogeenne koostis, ei sulge ega ummista poore. Dermatoloogiliselt testitud, allergiaohutu

Kliiniliselt tõestatud õrnus ja pehmus – sobib kõikidele nahatüüpidele, sealhulgas tundlikule nahale.

Sisaldab fütotoitaineid, mis on kasvatatud meie enda Nutrilite‘i või partnerfarmides, kus kasutatakse keskkonda ja põllumajanduslikke kogukondi austavaid ja säästvaid põllumajandustavasid

Kuulutuse number: 12097034

309 (+2 täna)
Lisatud: 12.04.2024 12:09
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt