Eesti

Põlvekaitse Zandona Soft Active Kneeguard Short L / XL

50 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

PÕLVEKAITSE ZANDONA SOFT ACTIVE SHORT. Suurus L-XL. Seisukord on ideaalne. Kasutatud paar korda koos tõukerattaga kodu lähedal. Kaitse on mugav, praktiline ja usaldusväärne. Asub Pirital. Aga regularselt olen kesklinnas ja Lasnamäel.

Seda saab kasutada jalgratta, tõukeratta, mootorratta ja võib-olla millegi muu jaoks. Kaitse antakse. Ja see on kompaktne ja mugav.

“Soft Active Kneeguard Short” vastavad CE EN-1621-1 Level 2 nõuetele. Algselt mõeldud off-road kasutamiseks, et kaitsta põlvi löökide eest, kuid õhuke disain sobib väga hästi ka tänavasõiduks, pükste all kasutamiseks. Ülimalt hea istuvus tagab suurepärase kasutusmugavuse. Põlvekaitsmete disain järgib täpselt põlveliigese kuju, minimaliseerides niimoodi igasuguse surve ja stressi liigesele.

- perforeeritud neopreen suurendab ventilatsiooni / - elastik piirkonnad / - topelt velcro kinnitus / - higi eemaldav materjal / - sisemine pehmendus on tehtud E.V.C (Evoluted Viscoelastic Cells) / - silikoon aplikatsioonid stabiilsuse suurendamiseks / - valmistatud Itaalias

Kuulutuse number: 12133742

251 (+2 täna)
Lisatud: 29.04.2024 16:00
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt