Eesti

Prillid massaažifunktsiooniga

27.50 €

Tallinn

Aparaadi töö põhineb akupunktuuripunktide teoorial. Kindlustab vibreeriva mõju oimupiirkonnale ja silma-ümbruse piirkonnale.

Aparaadi kasutamineparandab aju vereringet, normaliseerib veresoonte toonust, lõdvestab silmaliigutajalihaseid. Aparaadi abil taastub nägemisteravus väsinud silmade korral, normaliseerub uni, sureneb aju töövõime, samuti võib saavutada märgatava kosmeetilise efekti. Tänu nahakudede aktiivsele mõjutamisele silenevad kortsud silma-de ümbruses, vähenevad tursed ja tumedad rõngad silmade alt.

Massaažiaparaat  on efektiivne silmade väsimusest tingitud ebaterava nägemise ja lühinägevuse korral. Aparaat võib avaldada kasulikku mõju ka müoopia (lühinägevuse) ja astigmatismi  profülaktikas.

Silmade massaažiaparaati on soovitav kasutada:

Üliõpilastel, koolilastel ja neil, kellel on  kõrgendatud koormusest tingitud lühinägevus ja astigmatism.

Inimestel, kes veedavad palju aega arvuti taga ning peavad pingutama silmi: operaatorid, raamatu-pidajad, disainerid, insenerid, programmeerijad jne.

Silmade üleväsimusest ja ebapiisavast verevarustusest tingitud kortsude, kottide ja tumedate ringide eemaldamiseks silmade ümbert

Inimestel, kes kannatavad unetuse, peavalu ja presbüoopia  (vanaeanägemise) all

Kosmeetilise efekti saavutamiseks ja naha pinguldamiseks silmade ümber.

 

Aparaadi põhiomadused ja ehitus         

Multisageduslik vibromassaaž on silmalihastele omapäraseks treeninguks, taastades rütmilise masseeriva toime kaudu lihaste töövõime ja normaliseerides väsimuse korral nende toonuse.

Kahetsooniline survemassaaž võimaldab kiiresti maha võtta silmade pinge ja väsimuse, taastada terava nägemise eest vastutavate silmaliigutajalihaste töövõime. Mõju oimupiirkonnale aitab peavalude, füüsilise ülepingutuse ja üleväsimuse korral.

Aparaadil on positiivne mõju raku ainevahetusele, ta parandab mikrovereringet ja kapillaaride läbitavust, stimuleerib aju varustamist hapnikuga, annab juurde jõudu, parandab enesetunnet ja meeleolu.

Magnetid annavad tervistava magnetoterapeutilise efekti.

Aparaat koosneb maskist  (kinnitatakse reguleeritava rihma abil peale) ja mikroprotsessori poolt juhitavast juhti-misplokist.  Juhtimisplokk kontrollib täielikult aparaadi tööd.  Sisse- ja väljalülitamine toimub ON/OFF-nupu abil. Aparaadil on 9 vibratsioonirežiimi, mis vaheldumisi toimivad. Samuti võib valida üksiku režiimi MODE-nupu abil.  Tööaega saab valida TIMER-nupu abil vastavalt kas 5 või 10 minutit. Mitte kasutada aparaati üle 20 minuti korraga!  Maski sees on kaks mikromootorit, mis kindlustavad vibratsiooni. Maski sisemisel küljel on 22 silikoon-pulgakest magetitega otstes.

Aparaadi toide toimub võrguadaptori (soovitav!) kaudu, läbi arvuti (USB otsiku abil), või kahe AAA 1,5V patarei abil (vajaduse korral).

 

Soovitused kasutamiseks:

Soovitav kasutada 2-3 korda päevas 5-10 minutit korraga. Kasutusaeg ühe korra ajal mitte üle 20 minuti.

5 minutit massaaži on võrdne  10-kordse spetsiaalharjutuste läbitegemisega.

 

Komplektis: Massaažiaparaat silmadele – 1; Võrguadapter 220V 5 V  USB-otsikuga – 1.

 

Hind 54 eur

Tähelepanu, AKTSIOON! -50%

Soodushind on 27.50 eur

 

 

Kuulutuse number: 10304628

325 (+1 täna)
Lisatud: 28.04.2024 11:25
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt