Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Professionaalne 3D-printimine

Hind määramata

Tallinn

Meie põhitegevuseks on prototüüpide, vormide, lõpp mudelite, visuaalsete mudelite/makettide 3D-printimine ning 3D mudelite modelleerimine tellija jooniste baasil.

Ühe või teise tehnoloogia printimise jaoks on vajalik vastav 3D printer. Meil on võimalus printida ABS, PLA, PETG, TPU ja FLEX plastikuga kasutades FDM (Fused Deposition Modelling) tehnoloogiat - tehnoloogia, kus detailid ehitatakse üles kihthaaval ning võimalus kasutada SLA (Stereolithography) tehnoloogiat, mis võimaldab saada kõrge täpsusega ja hea pinna kvaliteediga mudeleid. Detail toodetakse kihthaaval polümeeri kuivatamise läbi näiteks UV-laseriga.

Mis on vajalik, et tellida meilt 3D printimise?

Selle jaoks, et meie saaksime printida 3D mudeli on meile vajalik edastada fail mis on loodud 3D tarkvaras. Fail peab olema formaadis .STL. Kui teil ei ole sellist faili, või teie ei oska kasutada 3D tarkvara, saame meie valmistada vastava faili teie jooniste või eskiiside järgi.

Milleks on 3D printimine vajalik ?

3D printimise abil saab valmistada nii väga lihtsaid asju näiteks suveniire, meeneid kui ka keeruliseid mitmeosaliseid mehhanisme, varuosi.

https://v3dprint.ee

Kuulutuse number: 10333281

51
Lisatud: 09.09.2020 22:43
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt