Eesti

Professionaalne sõõrikumasin

215 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

9 auguga professionaalne sõõrikuvalmistamismasin hoovi või äriliseks kasutamiseks. Elektriline nakkumatu roostevaba teras.

Tõeliste suurte sõõrikute suurus 🍩🍩

Ideaalne kaubanduslikuks või koduseks kasutamiseks, nagu pidu, kohvik, teepood jne. Kaasas juhised ja tööriistad!

Specification:

Brand: Futchoy

Power: 1800 Watts

Machine body: stainless steel

Mould Plate: aluminum with Teflon coated(non-stick surface)

Baking Time:1-5 minutes for one tray(9pcs donuts)

Machine Size: 360*410*250mm

Donut size: 9*3*1.5cm

Net Weight: 13KG

【LAAI KASUTAMINE】 Ümara kujuga sõõrikud, seest pehmed ja väljast krõbedad erilise maitsega, lõputu järelmaitse ja ahvatleva lõhnaga. Soojadele sõõrikutele maitse andmiseks võib vabalt lisada šokolaadi, komme ja muid kaunistusi. Suurepärane valik pagaritöökodadesse, restoranidesse, kioskitesse, sööklatesse jne.

【NON_STICK PANS】 Kahekordsed kuumutuspannid maitsvate sõõrikute valmistamiseks (9 tükki korraga – tavasuurus). Mittenakkuva teflonkate võimaldab paremini vormida ja hoiab teie koha puhtana ja korras, kulutamata puhastamisele palju aega.

【TÄPNE AEG & TEMP】 Täpne taimer ja temperatuuri reguleerimise nupud selge skaalaga 0–5 minutit ja 50–300 ℃. LED-tuli näitab kütte olekut. Selge ja meloodiline äratus, kui sõõrikud on valmis, ei pea enam kõrval ootama.

【STURAY & DURABLE】 Roostevabast terasest masina korpus ja traatkate, lihtne puhastada ja seisab pikema tööperioodi jooksul; korralik, ilus ilma häireteta. Samuti on paranenud ohutustase. Paks käepide, mis tagab soojuse hajumise.

【KÕRGE KVALITEET】 Kütte- ja juhtimisala on põletusohu vältimiseks eraldatud. Kahe panni vahelised tugevad ja siledad ühendused tagavad kindlustunde. Neli jalapatja jäävad masinale stabiilseks. Roostevabast terasest lihtne puhastamine.

Kuulutuse number: 11911485

494 (+2 täna)
Lisatud: 28.04.2024 02:29
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt