Eesti

Pulber kassi meelitamiseks AmeizPet

10.90 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Pulber aktiniidiast kassi meelitamiseks AmeizPet, 35 gr

Pulber kassidele, naistenõgese alternatiiv treeninguks ja mängimiseks, kasside ja kassipoegade meelitamise aine.

HÜPNOOTILINE MÕJU. Kassidele mõeldud aktiniidia mõjub kassi aktiivsusele kahekordselt. Aktiniidia pulbri nuusutamine soodustab mängulist käitumist, pakkudes hiljem rahu ja lõõgastuse tunnet. Aktiniidiast valmistatud maiused ei aita mitte ainult säilitada tervislikku kehakaalu ja vähendada igavust, vaid võivad aidata ka aeg-ajalt seedeprobleemide korral.
ALTERNATIIV NAISTENÕGESELE. Kui teie kiisu ei reageeri traditsioonilistele naistenõgese taimedele, on uuringud näidanud, et on suur võimalus, et ta reageerib positiivselt sellele aktiniidia pulbrile. Vabastage oma kassi entusiasm aktiniidia mänguasjaga ja vaadake, kuidas teie armastatud kaaslane muutub üha mängulisemaks.
OHUTU IGAPÄEVASEKS KASUTAMISEKS. Võite olla 100% kindel, et meie pulber ei sisalda kemikaale, lisandeid ega muid kahjulikke koostisosi, mis teeb sellest turvalise ja nauditava kogemuse kassidele ja isegi väikestele kassipoegadele. Aktiniidiaga mänguasja saate kasutada iga päev ja nautida selle eeliseid.
ANNUSTAMINE JA KASUTAMINE. ¼ teelusikatäit on piisav, et julgustada teie kassipoega olema mänguline ja õnnelik. Kandke pulbri igale mänguasjale, millega teie kass armastab mängida, ja muutke see mänguasjaks, mis julgustab teda üksi lõbustama või tugevdab sidet oma kallimaga – teiega.
MITMESUGUNE KASUTUS. Pudistage pulbrit mänguasjadele, kraapimispostidele, põrandale ja muule, et tekitada oma kiisule vastupandamatu mängukogemus. Vaadake, kuidas nad hüppavad, jahivad ja avastavad maailma uue entusiasmiga.

Kuulutuse number: 12574820

65 (+4 täna)
Lisatud: 15.04.2024 15:41
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt