Eesti

Puutevaba segisti adapter liikumisanduriga

22 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Puutevaba segisti adapter – muutke oma köögisegisti nutikaks Autowater Motion Senori segistiks. Automaatne vesi aktiveerib iga liigutuse, kui pesete käsi, nõusid ja toitu. Funktsioneerib kasside veeautomaatina.

Säästa vett ja parem hügieen – vesi peatub objekti lahkumisel koheselt. Enam pole vaja käepidemeid korduvalt reguleerida ja segisteid puudutada. Vältige bakteriaalset saastumist, tagage puhtam ja turvalisem keskkond.

Kiirrežiim ja pidev režiim – ülemised ja alumised andurid erinevatele vajadustele. Ülemine andur pideva voolava vee jaoks, laine käivitamiseks/peatamiseks. Alumine andur aktiveeritakse ainult siis, kui objektid on sensoorses piirkonnas.

Lihtne paigaldamine – käed-vaba adapteriga on kaasas mutrivõti, muid tööriistu pole vaja. 4-sammuline lihtne juhend, mida järgida. Ühildub M24&M22 segisti tilaga.

Ülipikk tööaeg ja vastupidav materjal – sisseehitatud liitiumioonaku, USB-laetav. ca 1 x 9-kuulise kasutamise järel. Energiasäästlik ja keskkonnasõbralik. Kriimustuskindel kroomitud, IPX 6 veekindel.

Kuulutuse number: 12338242

120 (+1 täna)
Lisatud: 18.04.2024 09:15
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt