Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Raamat NO LOGO - Naomi Klein (~uueväärne)

7 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Viimsi, Viimsi vald, Harjumaa

Müüa ~uueväärne (vt. seisu piltidelt) raamat. Tundub, et lugemata.
Müün enda topeltraamatut.

100% ettemaksu puhul võin võimalusel saata ostja kulul ja vastutusel (annan jälgimislingi) vabalt ka Omniva/DPD/SmartPost pakipostiga. Mitme ostu puhul saadan võimalusel asjad ühe pakina.

Kirjeldus:
Skandaalne raamat, milles brändiskeptikuks nimetatud kanadalanna Naomi Klein paljastab ja dokumenteerib ülemaailmse korporatiivse kultuuri tagamaid ja mõjusid. Seni tõlgitud 30 keelde.

Raamat toob massiliselt värvikaid näiteid brändide pealetungist ja sellest, kuidas brändid tarbija eest valikud ära teevad. Et brändistamine on äärmiselt kulukas ettevõtmine - inimestele peab ju iga hetk teadvustama, et Nike ei ole mitte tossud, vaid võimalust "lihtsalt seda teha" ja et Nokia ei ole mitte mobiiltelefon, vaid "inimeste ühendaja" - tuleb kuskilt kokku hoida. Ja kui bränd on vaimne väärtus, mitte toode, siis on enesestmõistetav kokkuhoiukoht on tootmine ehk kalli Lääne tööjõu asemel arengumaade odava tööjõu kasutamine. Sel on aga kaks palet: samal ajal kui arengumaades vilistatakse kõikvõimalikele reeglitele ning sõna otseses mõttes sandikopikate eest töölisi rängalt kurnatakse, kasvab Läänes sisuline töötus, mida varjatakse sõnapaari "osaline tööaeg" taha.

“No Logo” oli ilmumise järel 2000. aastal nii Suurbritannias kui Kanadas pool aastat esikoharaamat, seevastu USAs kaua aega samahästi kui põranda all.

Pärast 1960ndaid pole teada teist teost, mis oleks vallandanud nii massilisi protestimiitinguid ja ülesastumisi. The Times on nimetanud Naomi Kleini “ilmselt kõige mõjukamaks alla 35-aastaseks inimeseks maailmas”.

Esimene osa "Ruum" on brändide ajaloost.
Teine osa "Valik" vaatleb kaupade tootjast selgesti eristatavaks brändiks muutuvate korporatsioonide käitumistaktikat.
Kolmas osa "Töö" võtab vaatluse alla kaupade tootmise viimise arengumaadesse.
Viimane osa "Logo" on töötajate rahulolematuse teema.

Infot ja näidislehekülgi leiab: poodPUNKTaripaev.ee/no-logo

Kuulutuse number: 12460222

78
Lisatud: 27.03.2024 17:45
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt