Eesti

Rapla maakond, Märjamaa vald, Orgita küla, Põlde

225 000 €

  • Tube 6
  • Kogupind 320.0
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Puu
Põlde, Orgita, Märjamaa vald, Raplamaa
Märjamaa vahetus läheduses, Orgita külas, otsib uut pererahvast privaatse kinnistuga armas kodu. See muinasjutuline kodu on suurepärane kombinatsioon vanast ja uuest ning õhkab igal sammul hubasust.

KINNISTU JA HOONED
Looduslikult kaunil kinnistul paikneb lisaks elamule saunamaja, maakelder, välikäimla ja kasvuhoone. Kuna saunamaja siseviimistlus on pooleli, siis on uuel omanikul endal võimalus valida, kas võtta see kasutusele sauna või millegi muuna. Kõik hooned on ehitisregistrisse kantud.
Õueala on kaunilt hooldatud madal-ja kõrghaljastusega. On erinevaid viljapuid ja -põõsaid ning rajatud ka ilu- ja tarbeaed.

PLANEERING JA VIIMISTLUS
Tegemist on vana rehielamuga, kus esimesel korrusel paiknevad tuulekoda, köök-elutuba, vannituba-tualett, magamistuba, suveköök panipaigaga ja soe garaaž/töötuba ning teisel korrusel on trepihall ja 4 tuba ning 2 rõdu.
Siseviimistlus on kombinatsioon vanast ja uuest. Erilistust annavad vanad välja toodud palkseinad-ja talad. Esimese korruse sisesiimistlust on uuendatud 2019.

KOMMUNIKATSIOONID
Elekter 3x25A, olemas tööstusvool. Vesi oma puurkaevust ja kanalisatsioon lokaalne. Esimese korruse eluruumides on küttelahendusena õhk-vesi soojuspump põrandakütte baasil, mis on paigaldatud 2019. Lisaks olemas puuküttega pliit ja ahi, mis külmadel talveõhtutel mõnusalt hubasust lisavad. Teisel korrusel küte puudub, kuid olemas valmidus õhk-vesi soojuspumba süsteemiga liitumiseks ning kui uksed lahti hoida, siis on seal ka praegu soe. Suveköögis annab soojust pelletkamin ning garaažis on samuti põrandaküte õhk-vesi soojuspumba baasil.

PARKIMINE
Lisaks küttega garaažile olemas parkimiskohad maja ees tänavakivisillutisel ning veidi eemale on rajatud veel lisaparkla.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Pakutava kodu asukoht on mõnusalt privaatne, kuid samas on siiski kõik vajalikud teenused lähedal. Märjamaa keskus u 4 km kaugusel, kus olemas kool, lasteaed, perearstikeskus, poed ja söögikohad. Rapla u 20 km kaugusel ning Tallinna kesklinn u tunnise autosõidu kaugusel. Olemas ka ühistranspordiühendus Tallinna ja Märjamaaga.

Kuulutuse number: 12694968

77 (+1 täna)
Lisatud: 04.04.2024 18:27
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt