Eesti

Raskuste tõstmise põlvekaitsmed/Beast Gear 7 mm Pro Advance

11 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

MIKS ON VAJA BEAST SLEEVES PRO - Tõstke raskelt, tõstke ohutult - järgmise põlvkonna põlvemähised tõsistele jõutõstjatele. Täiustatud BG Tech-Blend neopreen ja täpselt konstrueeritud konstruktsioon tugevate, rebenemiskindlate ja vastupidavate varrukate jaoks.

Mida Beast Sleeves Pro teeb: stabiliseerib ja vähendab teie põlvede pinget – 7 mm paksune, kahekihiline, tagab kõrge toe ja optimaalse sportliku liikumise. Parem põlvetugi tõsiseks jõutõstmiseks. Põlvetugi tähendab tõhusamat jõuülekannet, mis tähendab, et saate tõsta rohkem raskusi.

Kellele Beast Sleeves Pro on mõeldud – kõigile, kes soovivad Beast Gear Tech-Blend neopreeni ja tehnoloogilise kudumiskonstruktsiooniga kõvasti tõsta. Ideaalne jõumeestele ja jõutõstjatele

KUIDAS THE BEAST SLEEVES PRO TÖÖTAB – Suurendab vereringet, surub kokku ja toetab liigeseid – 1. samm vali suurus piltidel oleva juhise järgi. *** Ärge võtke oma suurust. Õige suuruse leidmiseks vaadake Amazoni neljandat pilti. *** 2. samm: hankige endale parimad põlvevarrukad, klõpsates "Lisa ostukorvi".

MEIE LUBATUS TEILE – Beast Gear kasutab ainult kõrgeima kvaliteediga materjale ja täiustatud tootmisprotsesse. Erinevalt teistest kaubamärkidest ei kulu Beast Geari põlvevarrukad kiiresti. Ainult Beast Sleeve'is on kasutatud Beast Gear Tech-Blend neopreeni. Ärge aktsepteerige ebaturvalisi ja odavaid imitatsioone. Meie jalasoojendajad kestavad kogu elu, aitavad teil tõsta suuri raskusi ja näete halb välja

Kuulutuse number: 12730040

44 (+3 täna)
Lisatud: 22.04.2024 14:55
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt