Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Rasvapõletaja FITMAX Base L karnitiin 90cap

10 €

Tallinn

L-karnitiin on viimasel ajal kogunud populaarsust kui moodne kaalulangetamispreparaat. Karnitiini, mille nimetus tuleneb sõnast „carnus“ (lad. k. „liha“), saadakse aminohapetest, mis asuvad skeletiluustikus ja südamelihastes. L-karnitiini arvelt toimub rasvhapete transport mitokondritesse – peamisesse energia tootmise tsentrisse.  L-karnitiin aitab kaasa lisaenergia tootmisele ja aitab rakkudel „lahti saada“ liigsetest toksiinidest. L-karnitiini puuduse korral on aktiivne elutegevus raskesti saavutatav. Negatiivne mõju võib tekkida vaid seda sisaldavate toiduainete või preparaatide kuritarvitamisel.
L-karnitiini puudus võib tekkida taimetoitlastel, sportlastel ja inimestel, kelle toitumine on tasakaalustamata, kuid nad on sunnitud igapäevaselt tegema rasket füüsilist tööd. Defitsiidi sümptomid on: suurenenud väsimus, nõrgenenud immuunsus, südame- ja veresoonkonna haigused, ülekaalu  teke. Puuduse puhul soovitavad arstid tarvitada igapäevaselt loomseid tooteid ja looduslikke lisandeid, milles on kõrge L-karnitiini sisaldus.

Kasulikud omadused:

On palju positiivset tagasisidet L-karnitiini kohta, sest selle aine põhjal loodud preparaadid mõjuvad hästi inimese tervisele korraga mitmel viisil:

Südame- veresoonkonna tervendamine ja profülaktika (L-karnitiin suurendab verevoolu südamesse ning tõstab „hea“ kolesterooli sisaldust);

Põletab rasva;

Ravib kroonilist väsimust, mille sümptomiteks on liigesevalu, depressioon, peavalud ja toiduisu puudumine;

Ravib neerusid ning maksa (just need organid sünteesivad L-karnitiini);

Taastumine peale nakkushaiguste põdemist, mille tagajärjel võib tekkida kõrge palavik.

Parandab mälu

Kuulutuse number: 10695406

130
Lisatud: 07.05.2021 17:05
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt