Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Razer Thresher 7.1 Wireless

70 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Razer Threser Ultimate PS4 näol on tegemist ülimalt võimsa Dolby Digital ja Dolby Headphone tehnoloogiatel põhineva PS4-le suunatud juhtmevaba peakomplektiga, mis toob kasutajani viivitusvaba helidemaailma koos täieliku mugavusega. Ülipehmed kunstnahaga kaetud memory foam polsterdusega kõrvapadjad sobituvad ideaalselt ja seejuures loomulikult su pea vastu, olles samaaegselt ülikerged ja mugavad. Praktilised kiirnupud klappidel ning peidetav digitaalne mikrofon tagavad lihtsa ja kiire kontrolli nii helitugevuse kui ka -tasakaalu üle isegi kõige tormisema lahingumöllu keskel olles.

Dolby Headphone koos 7.1 ruumilise heliga
Dolby Headphone tehnoloogiaga varustatud Razer Thresher Ultimate PS4 peakomplekt pakub Sulle tipptasemel ruumilise heli kogemust. Ülim helitäpsus ja -selgus annavad Sulle kuulda igat detaili ülima täpsusega ning tagades seeläbi vastasest paremad võimalused nii vaenlase suuna tuvastamiseks kui ka kindlustunde, et Sinu tiimikaaslased on Sinu selja taga valmis iga hetk lahingumölluga liituma.

Viivitus- ja juhtmevabalt toimiv heli ning digitaalne mikrofon
Razer Thresher Ultimate PS4 on loodud just mänguri nõudmistele vastavalt usaldusväärse 2,4 Ghz kõrgtehnoloogiaga, et oleks tagatud täielikult viivitus- ja juhtmevaba heli ja seda koguni 12 meetri raadiuses. Integreeritud peidetav digitaalne mikrofon tagab, et oma tiimikaaslastega suheldes kõlab hääl kaasmängijatele kristallselgelt ja loomulikult isegi mürarohkes keskkonnas.

Ülikerged kunstnahast kõrvapadjad
Thresher Ultimate kõrvapadjad on disainitud just selliselt, et tunneksid end mugavalt ka kõige pingelisemate mängumaratonide ajal. Nende ülimalt kerged ja kunstnahaga kaetud pehmed memory foam kõrvapadjad kohanduvad just Sinu peakuju järgi, tänu millele võid mängumaailma sukelduda tundideks ilma et kõrvad puhkust vajaksid.

Pakkun kontaktivaba saatmine
Itella                         3.98
Omniva                    2,95
Dpd pakkiautomat   2,90

Kuulutuse number: 10816717

95
Lisatud: 20.08.2021 11:25
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt