Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Rentida laste lemmik Minnie ja Mickey batuut koduhoovile

Hind määramata

Liikva, Harku vald, Harjumaa

Üllata oma last tublide saavutuste või tähtpäeva puhul ning kingi päevake lustimist koduhoovil. Pakume suurepärast võimalust, millega saab oma lapse sünnipäeva või mõne muu toreda aiapeo kordades lõbusamaks muuta. Vahva välimusega Minnie & Mickey batuut on vanematele mugavaks lahenduseks ja lastele lõbusaks üllatuseks mistahes üritusel. Batuut koosneb suurest hüppealast ja liumäest, mille kõrgus on üle kahe meetri. Muudke lastel koduhoovis ajaveetmine veelgi lõbusamaks. Pakkumine on mõeldud ainult koduhoovil kasutamiseks(ei laiene avalikele üritustele).

Batuut sobib lastele vanuses 2-10 aastat, olenevalt laste vanusest mahub batuudile hullama kuni 8 last (kogukaaluga 225 kg).

Batuuti saab kasutada nii väli- kui sisetingimustes. Batuuti ei ole võimalik kasutada vihmase ilma korral. Vajalikud mõõtmed on 3x5 m ja kõrgus 3,5 m, pidev vooluvajadus 220 V.

Batuuti on väga lihtne paigaldada: see tuleb maha laiali laotada, ühendada kompressoriga ja 5 minuti möödumisel on batuut juba töökorras. Batuut tuleb kinnitada neljast nurgast vaiadega maasse ning lisada kinnituskett läheduses asuva statsionaarse objekti (aed, puu, auto, vmt) külge.

Rendi hind ööpäevaks on E-R 45€ ja L-P 60€ ning iga järgnev päev E-R 30€ ja L-P 45€. Võimalus on ise järgi tulla või transport lisatasu eest kokku leppida.

Kindlasti veenduda, et batuut oleks Teile soovitud ajal vaba ja tehke broneering helistades numbril: +372 5541 319.

Kuulutuse number: 10124334

354
Lisatud: 09.07.2020 18:22
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt