Eesti

Robottolmuimeja Deebot Ozmo 950 vähekasutatud

350 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Kasutatud
Tartu

Müüa mõned korrad kasutaud Robottolmuimeja Deebot Ozmo 950.

KIRJELDUS

Robottolmuimeja Deebot OZMO 950 on Ecovacsi kõige uuem 2019 aasta mudel. Sellel on oma eelkäija Deebot OZMO 930-ga võrreldes kauem kestev aku (tööaeg 200 min) ja uuendatud ruumi kaardistustarkvara. Kõik need uuendused on mahutatud väiksema ja madalama kere sisse, et veelgi paremini ligi pääseda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse. Deebot OZMO 950 on väga tark robottolmuimeja, mis lisaks tolmu imemisele ka peseb põranda, reguleerib imemisvõimsust vastavalt põrandapinnale, koristab süstemaatiliselt (olles eelnevalt koristatavad alad kaardistanud). Lisaks sellele saab vahetada seadme sissetõmbeava ja palju muud. Deebot OZMO 950 on uusim ja parim robottolmuimejate seas.

Peamised omadused:
Uusim 2019 aasta mudel
Pikk tööaeg (kuni 200 min)
Väike ja madal (diameeter 35 cm ja kõrgus 9,3 cm)
Kaardistab koristatava ala ja puhastab selle alusel
Niisutussüsteemiga mopi võimalus
Võimalus prioritiseerida ja välistada koristatavaid alasid
Automaatselt jätkab peale laadimist sealt kus pooleli jäi
Reguleerib võimsust vastavalt koristatavale pinnale
Vahetatava sissetõmbeavaga
Mobiiliäpiga juhitav
Põrke ja kukkumissensorid
Konteineri maht 430 ml.

ÖÖREŽIIMIDAuto, Kohandatud, Määratud piirkond

MOPI VÕIMALUSJah

ALA PRIORITISEERIMINE JA VÄLISTAMINEJah

KORISTUSE JÄTKAMINEJah

IMEMISVÕIMSUSE AUTOMAATNE MUUTMINEJah

TÖÖAJA PROGRAMMEERIMINEJah

TÖÖAEG200 min

ÜLETATAVA LÄVEPAKU KÕRGUS10 mm ilma mopita, 0,75 mopiga

LAADIMISAEG5 tundi

MÜRATASE66 db (max režiimis)

HARJAD2 küljeharja, vahetatav pöörlev peahari

SEADME KÕRGUS9,3 cm

ÄPIGA JUHITAVJah

Komplektis: seade, küljeharjad 4 tk, pumbaga veeanum, mikrokiust mopp, ühekordsed mopi lapid, pöörleva harjasega sissetõmbeava, tõmbeava ilma harjata, laadimisjaam.

Deebot OZMO 950 on verivärske Ecovacsi tippmudel, mis kõigepealt kaardistab kõik ruumid ja asub selle põhjal koristama. Tänu sellele saab põhjalikult puhastatud kogu põranda pind. Samuti on võimalik mobiiliäpist välistada koristuspiirkondi ja prioritiseerida koristatavaid ruume. Kui robot läheb laadima, siis peale laadimist jätkab ta koristamist sealt, kus pooleli jäi.

Nagu kõik OZMO funktsiooniga robottolmuimejad siis lisaks lihtsalt tolmu imemisele, seade ka peseb põranda. Seadme all on eemaldatav mikrokiust lapp (mida niisutatakse pumbaga veeanumast), mis hõõrub vastu põrandat, tõmmates ära imemisest järele jäänud mustuse. Kui mopi funktsiooni ei soovi kasutada, saab selle eemaldada.

Deebot OZMO 950 tunnetab ära koristatav pinna tüübi ja vastavalt sellele reguleerib imemisvõimsust. Kui seade liigub vaiba peale, siis imemisvõimsus tõuseb, et saada vaiba seest kätte ka sügavamal asuv mustus.

Robottolmuimejal on vahetatavad sissetõmbeavad. Tavaline sissetõmbeava sobib kodudesse kus on karvaseid koduloomi, pöörleva harjasega sissetõmbeava harjab põrandalt üles ka väiksed mustuseosakesed.

Mobiiliäpiga saab lihtsa vaevaga seadet programmeerida teostama puhastust just Teile sobival ajal, vahetada koristusprogramme ja juhtida seadet sobivasse kohta. Koristamiseks saate valida 3 erineva koristusprogrammi vahel – Auto, Kohandatud ja Määratud piirkonnaga.

Kuulutuse number: 12256204

183 (+1 täna)
Lisatud: 09.04.2024 17:46
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt