Eesti

Robottolmuimeja Eufy RoboVac G10 Hybrid

180 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

ROBOTTOLMUIMEJA EUFY ROBOVAC G10 HYBRID

Nutikas dünaamiline navigeerimine: Täiustatud güroskoopiline navigatsioonitehnoloogia võimaldab puhastamisel kuni kahekordset tõhusust. Viige rutiinne puhastus lõpule poole kiiremini, võrreldes tavalise robotiga tolmuimejaga.

Hübriid 2-in-1 tolmuimeja ja mopp: Kombineerige pühkimist ja moppimist sügavama puhastamise jaoks, mis jätab põrandad säravaks! Märkus: oleme selle RoboVac'i välja töötanud nii, et see on spetsialiseerunud ainult kõvade põrandate puhastamisele.

Mugav juhtimine: Andke juhiseid häälega või telefoni abil EufyHome'i rakenduse, Amazon Alexa või Google Assistant'i kaudu. Seadistage üksikasjalikud käsud ja saate häälteavitusi selle kohta, kuidas teie RoboVac töötab.

Õhuke, kuid tugev: 2000Pa imemisvõimsusega RoboVac G10 Hybrid pakub meie seni kõige võimsamat puhastust. Super-Slim korpus libiseb vaevata mööbli alla ja raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse.

Mida sa saad: RoboVac G10 Hybrid, laadimisalus, vahelduvvooluadapter, puhastusvahend, veepaak, pestavad mopilapid (x2), veekindel pad, lisafiltrielemendid (x4), lisakomplekt ühekorpusfiltrit, 4 külgharja, 5 kaablisidet, kiirpaigaldamisjuhend ja kasutusjuhend.

Kuulutuse number: 12375257

146 (+1 täna)
Lisatud: 12.04.2024 12:10
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt