Eesti

ROOSIÕLI

10 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Roosiõli

Roosiõli saadakse damaskuse roosi õielehtede aeglase ja pikaajalise külma matseratsiooniga. Tegu on ühe kõige luksuslikuma ja parema bioloogilise kvaliteediga taimeõliga, mida kasutatakse kosmeetikas. Kandeõlidena kasutatakse väga luksuslikke õlisid – mandli-, jojoobi- ja kibuvitsaõli. Aitab väga aktiivselt suurendada naha elastsust ja toonust. Tugevdab, niisutab, toidab ja taastab. Lõõgastab ja puhastab nahka. Selle õli kohta võib öelda, et see hoiab teie nahka alati noorusliku ja värskena.

Kasutamine: Sobib igat tüüpi nahale, aga eriti soovitatav on see küpsele nahale. Kandke otse põhjalikult puhastatud nahale. Õli imendub kiiresti. Ei kuivata ega ärrita nahka.

Koostis (INCI): Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Rosa Damascena Flower, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil

Säilitamine: Säilitage kuivas kohas toatemperatuuril. Ärge säilitage otsese päikesepaiste käes. Vältige külmumist! Võimalik sade ei tähenda preparaadi kõlbmatust.

Üldised hoiatused: Kui on teada ülitundlikkus preparaadi mõne koostisosa suhtes, siis ei tohi preparaati kasutada. Dermatoloogiliselt testitud. Originaalretsept.

Tootja: Tšehhi Vabariik,

Kogus: 100 ml

Kuulutuse number: 11343124

191 (+1 täna)
Lisatud: 09.04.2024 17:40
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt