Eesti

Rover nuga

50 €

Paku oma hinda

Sisaldab KM

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Mr.Blade Rover on suurepärane automaatne nuga. Tera sobib suurepäraselt nii EDC-ks kui ka matkatöödeks. Käepide on mugav, mahuka kujuga, tänu millele sobib ideaalselt kätte, on kareda pinnaga ja ei libise. Nende nugade disainiomaduste hulgas väärib märkimist sügav klamber, mis peidab täielikult taskus oleva ja vasakule poole liigutatava klambri ning klaasimurdja, mis võib hädaolukorras abiks olla.

Komplekti kuulub vööklambriga ümbris.

Tera on valmistatud 9Cr14MoV terasest. See on kõrge kroomisisaldusega Hiina süsinikteras, mis on lisaks legeeritud molübdeeni ja vanaadiumiga. Seda iseloomustab suurepärane korrosioonikindlus, kõrge kõvadus, sitkus ja kulumiskindlus. See lihvib hästi ja teritab kergesti. Seda sulamit kasutatakse laialdaselt teramaterjalina kallite Euroopa ja Ameerika nugade koopiatel.

Käepide on valmistatud terasest. Üsna populaarne materjal käepidemete valmistamiseks. Seda on lihtne ja odav toota, kuid see talub hästi korrosiooni ja on suure tugevusega, kuid erinevalt titaanist või alumiiniumist on see raske, mis võib kokkupandavate nugade puhul olla kriitiline.

Omadused:

Kogupikkus: 201 mm

Tera pikkus: 75 mm

Tagumiku paksus: 2,7 mm

Tera materjal: 9Cr14MoVCo

Käepideme materjal: teras

Kaal: 185 g

Kuulutuse number: 12726617

82 (+3 täna)
Lisatud: 20.04.2024 17:42
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt