Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Saksa lambakoerapojad jumalikust paarist

700 €

  • Tõugu grupp Lamba- ja karjakoerad
Tallinn

Soovitage Saksa pikakarvalise lambakoera kutsikate varajaseks broneerimiseks. Sündinud 21.06.05. Sellest šikkast paarist koo topelt. Esimese pesakonna imikutest kasvasid välja ilusad koerad, väga nutikad ja näitustel kõrgelt hinnatud või lihtsalt pere kõige armsamad liikmed. Uude majja saavad nad minna juuli alguses, kui saab 8 nädalat. Neid kontrollitakse, vaktsineeritakse, mikrokiibitakse, neil on sugupuu vahetamiseks pass ja kutsikakaart (IKU). Ostmisel sõlmitakse müügileping. Neid uurib ja hindab ka veterinaararst ja koerajuht. Otsin ainult vastutustundlikke, armastavaid ja parimaid lapsevanemaid.

Mõlemad laste vanemad on väga tituleeritud, neid hindavad suurepäraselt Läti ja teiste riikide eksperdid ning ka tõuaretajad. Muidugi on nad tõu väga šikid esindajad.
Ema - Sakura Toodud Valgevenest Paavst - Urman Sterne Dinaburg Mõlemad on mustad maskid, ilusad pead, väga ilusate ja väljendunud liikumistega.

1-2 fotot imikud 19 päeva jooksul foto 25. mai 3-5 laste ema 6-7 isa 8 eelmise pesakonna ühte kutsikat 9 pesakonna esitlus Lisateavet määratud telefoninumbril helistades) võite kirjutada seal asuvale watsapile. Ma saan rohkem fotosid ja videoid saata.
Kutsikad on Lätis, Riias. Kui ise tulla pole võimalik, on võimalik korraldada kohaletoimetamine oma linna või piirile.

 


 

Kuulutuse number: 10742185

1303
Lisatud: 11.05.2021 16:32
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt