Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Saku vald, Tänassilma küla

483 000 €

  • Tube 4
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 169.6
  • Korruseid majas 1
Tänassilma, Saku vald, Harjumaa
Privaatse ja rahuliku elukeskkonnana kõrgelt hinnatud Tänassilma asumis on müügile tulnud funktsionaalse planeeringuga, suure krundi ja soodsate ülalpidamiskuludega eramu.

VIDEO MAJAST: https://youtu.be/6Bi_nK7T1QI

Detailideni läbi mõeldud planeering, kus on lähtutud eelkõige pere vajadustest ning nõudmistest funktsionaalsele ja mugavale ruumilahendusele.
Ühekorruselises eramus paiknevad ruumikas esik, avatud planeeringuga elutuba / köök, kolm magamistuba, garderoob, avar vannituba koos vanniga, eraldi dušhinurgaga tualettruum, panipaik/pesuruum, garaaž ning tehnoruum.
Elutoast on pääs 60 m2 suurusele, päevapäikesele avatud terrassile.

Eluruumid on viimistletud Saaremaa lubikrohviga. Märgruumid on täielikult plaaditud. Põrandaid katab naturaalne tammeparkett. Uue omaniku kasutusse jääb kogu kohtkinnitatud mööbel sh. Eritellimusel valmistatud köögimööbel. Köögis on olemas ka valmidus puitpliidi rajamiseks.

TEHNILISED ANDMED

Vundament
Plaatvundament, paksus keskelt 10 cm, ääres 30 cm, betooni klass C25/30. Soojustusena kasutatud vahtpolüstüreeni, sokli soojustamisel 10 cm, põranda soojustamisel 30 cm. Sokli kõrgus maapinnast 20 cm.

Välisseinad
Hoone välisseinad on ehitatud väikeplokist (keramsiitplokk Fibo 3, tootjaks Weber) laiusega 20 cm.

Siseseinad
Hoone siseseinad on ehitatud väikeplokist (kipsi on kasutatud minimaalselt), mis krohvitud mõlemalt poolt. Maja siseseinad on viimistletud Saaremaa lubikrohviga, mis teeb kodust nö “hingava maja”.

Katus
Majale on paigaldatud kvaliteetne kivikatus.

Aknad
Kolmekordsed klaaspakettaknad (puitraam).

Küttesüsteem
Hoonet kütab õhk-vesi soojuspump. Küttesüsteemi juhtimine toimub tehnoruumi paigaldatud kollektorite kaudu. Kõikides ruumides on põrandaküte. Samuti saab alternatiivse kütteallikana kasutada elutoas olevat soojustalletavat kaminat.

Kanalisatsioon ja veevarustus
Hoone on ühendatud lokaalse puurkaevuga. Kanalisatsioon on lahendatud lokaalse mahuti näol.

Turvalisus
Majale on paigaldatud autonoome turvasüsteem.

Elekter
16A, III faasi
Ventilatsioon
Puhta õhu voolavuse tagas soojustagastusega sundventilatsioon

KINNISTU
2.07 ha suuruse kinnistu maja ümbrus on ümbritsetud keevispaneelaiaga. Uuel omanikul on soovi korral võimalik õueala suurendada( maksimaalne õueala suurus 2000m2). Samuti on lubatud ka ehitada kinnistule abihoone.

KOMMUNAALKULUD
Aasta keskmised kommunaalkulud( küte, vesi) on 180 eurot.

ASUKOHT
Maja asub logistiliselt suurepärases asukohas Tallinna piiril vaikses ja rahulikus piirkonnas. Tegemist on pidevalt areneva elurajooniga kus asuvad valdavalt ainult eramud. Samuti on läheduses olemas mitmed poed, terviserajad, kool ja lasteaed. Kesklinna jõudmine võtab aega kõigest 17 minutit autoga ning 25 minutit ühistranspordiga.

Kuulutuse number: 11350507

26
Lisatud: 21.05.2022 18:09
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt