Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB + Samsung Galaxy Watch4

990 €

  • Seisukord Kasutatud
  • Tootja Samsung
Tartu

Müüa suurepärane kombo: Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB + Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm.

Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB on kasutuses olnud ca 1 aasta ja olemas on kehtiv garantii. Kuna seade on olnud esimesest hetkest koguaeg ekraanikaitse ja ümbrisega, puuduvad kriimud ja kasutusjäljed. Lisaks võimekale protsessorile, vingele kaamerale, suurepärasele akule ja piiritutele võimalustele on telefoniga kaasas S-pen, mis muudab kasutajakogemuse veelgi mugavamaks. Telefon tuleb koos originaalkarbiga, mille juurde kuulub ka USB-C laadimiskaabel (adapter ei kuulu komplekti). Lisaks tuleb kaasa üks uus Samsungi ekraanikaitse ja telefoniümbris.

Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm (GPS) on kasutuses olnud samuti ca aasta. Kella klaasil on algusest peale kasutatud ekraanikaitset. Kellal on võimekas kiip ning BioActive sensor. Jälgi oma treeninguid, mõõda kehakoostist, jälgi oma und, tee intervalltreeningut, jaga tulemusi sõpradega - võimalusi on hulgim. Selle kõige juures näeb kell välja väga soliidne ja suhtleb ka telefoniga, mistõttu ei jää sissetulevad kõned ja teavitused tähelepanuta. Kell tuleb koos originaalkarbiga, mille juurde kuulub ka täiesti uus ja kasutamata laadimisjuhe (adapter ei kuulu komplekti).

Komplekti soetaja saab kaasa kingituseks mugava juhtmevaba laadija Samsung Wireless charger Duo pad. Laadimisalusega saad mugavalt ühe korraga laadida nii telefoni kui ka kella.

Terve komplekt kokku: 990 €

Kuulutuse number: 11877776

90
Lisatud: 29.01.2023 14:27
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt