Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Samsung gear 360, 4k

99 €

Paku oma hinda

Viljandi, Viljandimaa

Kaameraid 2 – saab filmida ühe (180`) või kahe (360`) kaameraga.
Salvestamine: 360 või 180 kraadi. Kahe läätsega resolutsioon 4096 x 2048 (24fps) 4K, ühe läätsega 1920 x 1080 pikslit 2K
Mälukaart kuni 256 GB, Pildikvaliteet 15 MP , Videokvaliteet 4K, Video salvestusaeg: 130 min ja otsestriim
Jäädvusta oma seiklused 360 kraadi 4K videos või ühe kaameraga FullHD resolutsiooniga. Boonusena kaasa 3D prillid, millega nautida oma 360-kraadiste fotode ja videote vaatamist.

Samsung Gear 360 kaamera võimaldab filmida 360 kraadi videot ja seda 4K-formaadis. Kanna oma erilised sündmused või lihtsad igapäevased toimingud otseülekandena üle Gear VR-i, nutitelefoni või arvuti kaudu. Uue kujundusega, kaalult kergem ning mugavalt käsitsetav videokaamera püüab kogu tegevuse sinu ümber, tänu sfäärilisele vormile ja kahele kaamerale saavad jäädvustatud kõik momendid algusest kuni lõpuni. Suure mahtuvusega aku võimaldab tabada iga sekundi ja tänu micro SD-kaardile (kuni 256 GB) jagub ruumi kõige selle salvestamiseks. Kaamera ühildub telefoniga Bluetooth või WiFi Direct kaudu selleks, et kasutada telefoni ekraanina.
• Otseülekanne - kanna otse üle hetked, mida soovid teistega jagada. Ühilda seade oma nutitelefoni või arvutiga, vali platvormi voogedastus ja paku reaalajas vaadet ka teistele. (NB! Otseülekande resolutsioon on 1920 x 1080 pikslit ja see vajab operatsioonisüsteemi Android 7.0).
• kahe sensori vaheline kaugus vähenes uuel mudelil oluliselt, siis pildi "poolkerasid" on nüüd lihtsam kokku panna ja üleminekud sfääris on nähtamatumad.
• Kasutajad saavad filmida 360-kraadiseid videoid, mis asetavad vaataja otse sündmuste keskele, püüdes pildile kõik kogemused ja emotsioonid mis tegi just selle hetke oluliseks.
• Esmakordselt on võimalik filmida 360-kraadiseid 4K videoid. Uus Gear 360 on varustatud erinevate filmimisrežiimide ja redigeerimisvahenditega, mis annavad võimaluse lihtsalt konvertida 360-kraadiseid videoid standardseteks jagatatavateks formaatideks.
• Kaamera toetab kõrgekvaliteediliste 360-kraadiste otsestriimide ehk otseülekannete tegemist. Kui kaamera ühildada sobiva nutitelefoni või arvutiga üle WiFi võrgu või USB kaabli abil, võimaldab seade kasutajal üles laadida sisu ja hoida ühendust just sealt, kus parasjagu ollakse. Oma otseülekannet saab jagada nii Facebookis, YouTube’is kui ka VR seadmetes.
• Gear 360 kaamera puhul on täiustatud ka disaini, mis säilitab küll oma senise tuttava must-valge värvigamma ja astronaudi kiivrist inspiratsiooni saanud välimuse, kuid on varasemast kompaktsem ja kergem. Kaamera integreeritud statiiv võimaldab mugavalt tegutseda ühe käega filmides ning on ühilduv mitmete teiste tootjate tarvikutega.
• Livestreami tegemiseks on vajalik vähemalt Android Nougat operatsioonisüsteemi olemasolu.
• Gear 360 ühildub ka iOS 10.0 või uuemat tarkvara omavate nutitelefonidega ja nii Windowsi kui ka Maci arvutitega.
• 2017. aasta mudelil on olemas jalg, millest haarata ja seda "muna" käes hoida. See lisab kasutusmugavust ja aitab saada stabiilsemaid pilte.
• Koos uue Gear 360 kaameraga on Samsungi virtuaalreaalsuse ökosüsteemis ka uus VR peakomplekt. Gear VR (2017) on varustatud eraldi juhtimispuldiga, mis loodud selleks, et kombineerida mängukontroller ja pult ning muuta Gear VR kogemuse kontrollimine mugavamaks.

Kuulutuse number: 10141048

35
Lisatud: 14.07.2020 23:08
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt