Eesti

Saun Delux "Mushroom" (termopuidust) kokkupandud

5 180 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Põlva, Põlva vald, Põlvamaa

Müüa termopuidust kokkupandud 2-ruumiline saun "Mushroom", mis sobib suurepäraselt igasse aeda! Saun toodetakse teie soovide järgi ning võimalus tellida ka erinevaid lisasid, millest juttu allpool. Tegu saunaga millele ka 2-kordne lava ning seljatoed. Saunale saab valida enda soovi järgi katuse sindlivärvi (must, hall, roheline, punane, pruun). Ei vaja ehitusluba.

Torusaun "Mushroom" sobib oma klassikalise disainiga nii uuemate kui ka vanemate majade kõrvale, kasvõi vanaema juurde suvilasse. Saun on disainitud just selliselt, et oleks piisavalt kompaktne, aga samas mahuks ka piisavalt inimesi nautima.

Sauna jaoks pole vaja ehitusluba ning saab asetada otse terrassile, killustikule, asfaltile või muule kõvemale sirgele pinnasele.

Saun on valmistatakse käsitööna tellimuse peale Eestis ja hoolikalt valitud toorainest, mis tagab vastupidavuse. Mõnus koht kiirest igapäevaelust põgenemiseks.

Välismõõõtmed: 405cm pikkus, 240cm laius, 235cm kõrgus
Sisemõõtmed: 215 cm kõrgus. leiliruum: 209x202cm, vahetusruum: 179x202cm.
Materjal: termotöödeldud mänd, mis tagab kauakestva ja stabiilse sauna. Sauna pingud on valmistatud termo-haavast, mis on üks parimaid materjale, mida üldse saunas kasutada. Suuremad klaasid nagu esiseinklaas (tellides) on 8mm tugevdatud pronks-klaasist, mis jätab saunast elegantse mulje. Sauna vaheuks ruumide vahel on klaasuks.

Saunaga saab osta lisaks:
Sauna värvimine: 115 eur (kahe erineva värviga = 175 eur)(pihlakas, kanarbik, must, hall, valge)(kui meilt värvimist ei võta, siis soovitame ise värvida, et tagada saunale pikaajaline eluiga. Kõiki puittooteid peaks värvima, et UV-kiirguse eest kaitsta).
Sauna LED valgustus: sisemine saunaruum = 120 eur / sisemine saunaruum ja vahetusruum = 205 eur / sisemine saunaruum ja vahetusruum ja sauna ette välja = 305 eur/ (nt seljatugede taha saunas, kõrvalruumis pinkide alla ja väljas kas ukse kohale või katuseharja alla, et ikka talvel sauna üles leiaks. Valgustus tuleb koos trafo ja lüliitiga ning on saunas paigaldatud, elektriühendus enda võrku kauba kätte saades tuleb Teil endal teha.
Saun täis esiseinklaasiga + klaasuks: 950 eur
Puidukeris Harvia M3 keris + roostevabast korsnakomplekt + kivid = 635 eur
Puidukeris Legend 150 keris + roostevabast korsnakomplekt + kivid = 988 eur.
Puidukeris Huum Hive 13 kW + roostevabast korstnakomplekt + kivid = 1175 eur.
Elektrikeris Harvia Cilindro PC90 (9kW) + kivid = 485 eur
Elektrikeris Harvia Cilindro PC90 XW (9kW) WiFI, saate nt sauna telefoniga varem sooja panna = 755 eur
Elektrikeris Huum Drop 9kW WiFi saate nt sauna telefoniga varem sooja panna = 915 eur

Transport: Võimalus on tulla ise kaubale tõstukautoga järgi Põlva. Kokkupandud sauna ei ole võimalik tagaluukautoga transportida.
Transpordi hind tõstukautoga meie poolt Teie krundile on 1,5 eur/km + KM. Transpordi puhul lisandub sõit alguse ja lõpuga ka Tartust Põlva. Täpsema transpordi hinna jaoks palun saata aadress, aitäh.

NB! Tarneaeg ca 8 nädalat. (võib saada kiiremini, küsida)
NB! Hinnale lisandub käibemaks.
NB! Kuna puit on naturaalne toode, siis kahte täpselt samasugust toodet ei eksisteeri ning võib esineda pisemaid erisusi.
Küsimuste korral kirjutage/helistage julgelt, vastame meelsasti! Vaadake kindlasti ka meie teisi tooteid.
NB! Ostes meilt sauna, saate kümblustünni osta 100 eurot soodsamalt!

Kuulutuse number: 11284594

3265 (+2 täna)
Lisatud: 12.04.2024 12:06
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt