Eesti

Saun / Saunamaja / Minimaja / Aiamaja Yarden Minilux Sauna

13 900 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tartu

Yarden Saun Minilux – Sinu Tervise ja Lõõgastuse Keskus!

Kas oled unistanud endale luksuslikust saunast, mis pakub nii tervendavat leili kui ka mugavust ning liikuvust? Ära otsi enam – Yarden Premium Saun on siin, et täita sinu saunamõnude kõrgeimad ootused!

Meie Yarden MiniLux Saun on tõeline unistuste täitja:

🌡️ Mõõtmed: 4×2.3 meetrit – piisavalt avar, et jagada seda sõprade ja perega, kuid piisavalt kompaktne, et see sobiks igasse aeda või terrassile.

🏠 Teraskonstruktsioon: Sauna alus on ehitatud tugevast terasraamist, mis muudab sauna paigaldamise lihtsaks ja seda saab vajadusel hõlpsasti teisaldada.

🔥 Optimaalne Soojustus: Saun on soojustatud 100 mm kivivillaga, tagades tõhusa ja energiasäästliku kütmise ning säilitades leili kauem.

🚿 Duširuum: Meie Yarden Premium Saunal on ka mugav duširuum, et saaksid end enne ja pärast sauna lõõgastavalt värskendada.

🪵 Kvaliteetne Termopuit: Leiliruum on viimistletud parima termopuiduga, mis pakub sulle meeldivat aroomi ja visuaalset naudingut.

💧 Lihtne Veeühendus: Ühenda oma Yarden Premium Saun lihtsalt veevõrguga tavalise aiavooliku kiirliitega, et nautida värskendavat dušši või täiendada saunamõnusid leiliveega.

Kujunda oma koduaed tõeliseks lõõgastumise oaasiks Yarden MiniLux Saunaga. See on saun, mis ei paku mitte ainult tervislikku leili, vaid ka luksuslikku mugavust ja liikuvust.

Lisaks on võimalik osta juurde meie Yarden Home Office mida on võimalik kasutada ka sauna eesruumina

Ära jää maha – võta ühendust meiega juba täna ja tee oma unistus luksuslikust saunaelamusest teoks!

Kuulutuse number: 12591879

778 (+2 täna)
Lisatud: 09.04.2024 09:53
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt