Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Seade ADAS-andurite, kaamerate ja radarite kalibreerimiseks

10 706 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Autocom ADAS Cars on autoseadmed, mis on mõeldud ADAS-andurite, kaamerate ja radarite kalibreerimiseks ADAS-i juhi abisüsteemide jaoks. Kalibreerimiseks kasutatakse ühilduvat Autocom  diagnostikaseadet koos Autocom ADAS Cars. Pärast mis tahes ADAS-süsteemide remonditöid tuleb kalibreerida, et tagada autojuhtidele ja maanteel sõitjatele maksimaalne ohutus.

Autocom ADAS Cars on uusim seade kõigi ADAS-kaamerate, radarite ja andurite kalibreerimiseks. Koos professionaalse diagnostikaseadmega Autocom võimaldab see hõlpsalt kalibreerida kõigi ADAS-süsteemide kaameraid, radarit ja andureid. Kalibreerimine tuleb teha juhul, kui autol on tuuleklaas vahetatud, remonditud või vahetatud kaamera või on eemaldatud kõik radarid ja esikaitserauda. See kehtib kõigi autode kohta, millel on mis tahes ADAS (täiustatud juhiabisüsteemid) süsteemid, nagu esikaamera (eesmine kokkupõrke hoiatus, kaugtulede assistent, sõidurajalt lahkumise hoiatus, foorituvastus jne), ümberringi nähtav 360-kraadine nägemissüsteem, adaptiivne püsikiiruse regulaator (eesmises kaitseraua sisseehitatud radaritel) ja muud süsteemid. Autocom ADAS Cars koos õigesti seadistatud ja paigaldatud kalibreerimis- ja reflektoripaneelidega võimaldab operaatoril viia süsteemi kalibreerimine kiiresti ja täpselt läbi OEM-i (Original Equipment Manufacturer) taseme. Autocom ADAS Cars sobib kasutamiseks kõigis professionaalsetes töökodades, sealhulgas korpuste remonditöökodades, klaasiparandusettevõtetes ja paljudes teistes, ADAS-süsteemide kõigi kaamerate ja radarite professionaalseks kalibreerimiseks, kui andurid on eemaldatud, asendatud või parandatud. Kui teil on see komplekt koos ühilduva diagnostikaseadmega, on see suurepärane võimalus teha uut tüüpi äri.

Funktsioonid:

- Valmistatud Rootsis (kõrge kvaliteet)
- Kiire paigaldus
- Aja kokkuhoid
- Kasutusmugavus
- Üks töötaja saab hõlpsasti hakkama
- Maksimaalne praktilisus
- Igas suuruses autode testimine ja kalibreerimine

Toetatud süsteemid:

- Kohanduv püsikiiruse hoidja
- Hädapidurdamise assistent
- Jalakäijate kokkupõrke hoiatus
- Eest kokkupõrke hoiatus
- Sõidurajalt lahkumise hoiatus- ja abisüsteem
- Foori ja sõiduraja äratundmine
- Pimeala tuvastamine
- Öise nägemise kaamera
- 360° vaate jälgimise ümber
- Parkimisabi
- Tagumise kokkupõrke hoiatus
- Muud abisüsteemid

Erihind:

-10706,61 - EUR ilma KM
-12995,- EUR koos KM


Toetatud automargid:

Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroёn, DS Automobiles, Fiat, Ford, Hyundai, Infiniti, Iveco, Jaguar, Jeep, KIA, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Škoda, Toyota, Vauxhall, Volkswagen, Volvo ja muud.

Diagtools - kogemus turul alates 1999. aastast, Autocom ning paljude teiste tootjate ametlik ja ainuesindaja.
Laialdane kogemus teenindus- ja diagnostikaseadmete müügi ja teenindamisega. Garantii ja klienditugi.

Kuulutuse number: 10995417

30
Lisatud: 09.12.2021 11:04
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt