Eesti

Shiatsu massaažipadi «Asia nr.1»

50 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Iidsetest aegadest teadsid inimesed massaaži imelisi tervendavaid võimeid, mis päästab stressidest ja väsimusest, maandab pinget, annab reipustunde ja usu oma jõududesse. Parim massaažiaparaat on see, mida saab kaugetesse reisidesse kaasa võtta. Alati ja kõikjale vedada massaažitooli on ebamugav ja praktiliselt võimatu selle suurte mõõtmete tõttu. Siinkohal tasuks märkida, et massaažipadja "ASIA nr. 1" transportimine on probleemitu. Mudeli SHIATSU padi "ASIA nr. 1" on abiks nendele, kes veedavad palju aega arvuti taga või autoroolis istudes, pikaajalistel lähetustel ja reisidel.

Massaažipatja «ASIA nr.1» võib ehk nimetada analoogiliste mudelite seas etaloniks. Enneolematult mugav ja kompaktne, kaasaegses stiilis - voolav disain, värvilt must, on seda lihtne kaasa võtta reisile või suvilasse ja kasutada seal, kus tekib vajadus - kodus, tööl või sõidukis, seda tänu läbimõeldud konstruktsioonile ja toiteadapteritele. Massaažirullikud osutavad võimsat muljuvat efekti tänu sellele, et võivad liikuda erinevates suundades. Samuti võite eraldi sisse- või välja lülitada rahustava infrapunase soojuse, mis tagab massaažile ja lõdvestusele maksimaalse efektiivsuse.

SHIATSU massaažpadja "ASIA nr. 1" põhiomadused:

* Intensiivne muljuv massaaž

* Ergonoomiline vorm

* Kindel kinnitussüsteem

* Kodus ja sõidukis kasutamiseks

* Rullikute erinevad liikumissuunad

* Režiimide ümberlülitamise sisseehitatud juhtimissüsteem

* Kerge ja kompaktne

* Massaažirullikute infrapunane soojendus

* Automaatse väljalülitamise taimer 15 minuti möödudes

* Vahetatavad adapterid kodus ja sõidukis kasutamiseks

Tänu kompaktsusele ja tugevale istmekinnitusele võite kasutada massaažipatja "ASIA nr.1" mistahes seljaosale - selleks peab vaid kinnitama padja vajalikule kõrgusele ja nautida imelisi tunnetusi. Kodus kasutades võib kasutada ka muudele kehaosadele, sellistele kui: käed, jalad, kõht, rind, kael. Patja võite kasutada teile mugavas asendis: istudes, lamades.

SHIATSU massaažipadi "ASIA nr.1" – on teie usaldusväärne abiline harmoonia ja täisväärtusliku elu tunnetamisel!

– 57%!

Hind 115 €

Soodushind 50 €

Lisakingitus: tagavaraadapter 220 V võrgule - 1 tk!

TASUTA PROOVISÕIDU TEST KOHAPEAL!

NB! SHIATSU massaažipadi "ASIA nr.1" - parim kingitus helladele, kallitele, armastatutele! Mõelge sellest juba praegu, kuni padjad on veel olemas.

Kuulutuse number: 10308947

545 (+1 täna)
Lisatud: 02.04.2024 04:35
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt