Eesti

Soojauhur,keris puldiga Dreo Solaris (UUS)

20 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Soojauhur,keris puldiga Dreo Solaris (UUS)

Keris Dreo Solaris Slim H3, ventilaatoriga, must

Poe hind: 85 euro!

MITMELINE OHUTUS – valmistatud V0 leegiaeglustavatest materjalidest, millel on mitu turvafunktsiooni, sealhulgas sisseehitatud intelligentne ümberminekukaitse, ülekuumenemiskaitse, 12-tunnine taimer, 24-tunnine automaatne väljalülitus ilma sekkumiseta, tulekindel 2-kontaktiline Euro V0 pistik ja vastupidav 6 jala pikkune lame toitejuhe. Ohutu ja muretu kasutamine kogu päeva vältel

Kiire soojenemine: võimas 1800 W PTC keraamiline küttekeha võimaldab sellel soojapuhuril soojeneda sekunditega, sobib maja ruumide, sealhulgas magamistubade, keldrite, garaažide, elutubade kütmiseks ning seda saab kasutada ka kontorites, ühiselamutes, kuuma jooga jaoks. stuudiod jne d.

Vaikne küte: 40 dB – peaaegu sama vaikne kui raamatukogus. Ventilaatori tiivikul on kasutatud kaldus õhuvoolu tehnoloogiat, mis vähendab tõhusalt tuulemüra ja muudab ruumi soojendamise 12% vaiksemaks kui tavalised elektrisoojendid. Vaikne õhuvool võimaldab külmal talvel rahulikult magada ja vaikselt tööd teha.

Ühtlane soojendus: eksklusiivne juhtkuuli süsteem soodustab pehmet ja vaikset võnkumist. 70° lainurkvõnkumine elueaga üle 750 000 tsükli suurendab küttekatvust 20%, aidates sooja õhu ühtlasemalt jaotada ruuminurkadesse.

Energiatõhusus: säästke energiakulusid ja elage säästvamalt. Sisseehitatud täpse temperatuurianduriga reguleerib intelligentne ECO-režiim sõltumatult töörežiimi (minimaalselt 900 W ja maksimaalselt 1800 W) olenevalt ümbritsevast temperatuurist.

LIHTNE KASUTADA: puutetundlik ekraan asub kerise peal, et hõlpsasti juurde pääseda, samal ajal kui kaugjuhtimispult võimaldab täielikku juurdepääsu kuni 8 m kauguselt.Kompaktne, 40 cm suurune kütteseade säästab ruumi ja seda on lihtne liigutada tänu peidetud käepide.

Kuulutuse number: 12758746

48 (+5 täna)
Lisatud: 08.05.2024 07:40
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt