Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

SteelSeries Apex 5 klaviatuur

40 €

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Hübriidmehaanilised lülitid.

Apex 5 ühendab membraanlüliti sujuvuse sinise mehaanilise lüliti vastupidavuse, jõudluse ja rahuldava taktiilse klõpsuga, et saavutada parim mängimiskogemus.

OLED ekraan

Integreeritud käsukeskus kuvab kasulikku teavet sätete kohandamiseks, profiilide muutmiseks ja värskenduste nägemiseks. Väldi oma tegemiste vahekaardile kleepimist ja lase klaviatuuril näidata sulle olulisi üksikasju.

Dünaamiline klahvipõhine RGB valgustus

Miljonid värvivalikud ja reaktiivsed efektid muudavad sind tõeliseks kujundajaks. Sünkrooni oma seadistused teiste SteelSeries seadmetega, et saada läbi aegade kõige uhkem mängurivarustus.

Magnetiline randmetugi

Magnetiline randmetugi on ideaalne klaviatuuri lisaseade koos lihtsa magnetilise lahendusega hõlpsaks ja turvaliseks kinnitamiseks. Vastupidav ja pehme viimistlus tagab peopesadele täieliku toe, nii et sul oleks mugav kirjutada ja mängida nii kaua kui soovid.

Multimeedia juhtnupud

Vajutatav metallist rullik ja meediaklahvid võimaldavad sul reguleerida helitugevust ja muid seadeid: heledust, tagasikerimist, vahelejätmist, pausi ja muud kõike ühe nupuvajutusega.

Tugev alumiiniumist raam

Alumiiniumist metallraam on valmistatud pikaealise vastupidavuse pakkumiseks, muutes selle täiuslikuks mänguriklaviatuuriks.

Kuulutuse number: 12641042

104
Lisatud: 06.04.2024 13:40
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt