Eesti

Suur laste puitköök koos tarvikutega

129 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

KIRJELDUS

VALGUSTUS JA HELID - köögis on lamp, mida saab paigutada kapi alla, kappi või ahju - valik on teie! Valgustus paneb lapse end tundma nagu tõelises köögis, saab toas pimeduse ajal veelgi suurema efekti ning lamp võimaldab lapsel valmistada õhtusööki nukkude, kaisukarude või nende vanemate jaoks. Lisaks annavad ahju nupud pööramisel iseloomuliku klõpsuheli. Teie laps tunneb rõõmu - köök pakub palju tunde lõbusat aega.

KOKAKÖÖGI TASUTA TARVIKUD - kaasas 4 lusikat - kulp, spagetilusikas, pilulusikas ja pastakulb; pott, pann ja kaas. Ahi valamu on eemaldatav, laps / vanem saab selle veega täita ja pärast mängu pesta 'mustad' nõud.

PUIT - toode valmistati kõrgekvaliteedilisest puidust, mis mõjutab selle kasutamise pikkust ning noorimate ohutust ja tervist. See on ajatu ettepanek, mis rõõmustab iga väikelast. Tänu klassikalisele kujundusele naudib see alati suurt tunnustust.

ÄRATAB Fantaasia - see puuköök pakub lisaks lõbutsemisele ka fantaasiat ja ergutab loovat mõtlemist, õpetab koostööd grupis, parandab sotsiaalseid ja integratsioonioskusi; põhjustab käelise ja näitlemisoskuse kasvu. See võib saada lapsele inspiratsiooniks ja aidata kaasa tulevase koka õnnestumisele.

SPETSIFIKATSIOON

vanus: 3+

materjal: puit

värv: hele / tume

lambi toiteallikas: 2x AAA

mõõdud (laius / kõrgus): 80 / 80,5cm

kaal: 12,7 kg

kaal koos pakendiga: 13,65kg

KAASAS

pliit

lamp

pott

praepann

kate

kulp

spagetilusikas

skimmeri ämber

pasta kaabits

Kuulutuse number: 11345857

314 (+1 täna)
Lisatud: 09.04.2024 14:12
Teade rikkumisest

Firma teised kuulutused

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt