Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Tallinn, Kesklinna linnaosa, Kentmanni tn 24

250 000 €

  • Tube 3
  • Kogupind 69.9
  • Korrus 1
  • Korruseid majas 4
Kentmanni tn 24, Tallinn
Video korterist: https://www.youtube.com/watch?v=qJVwhm7BOpc

Väga hea planeeringuga 3- taoline korter asub maja 1. korrusel(kõrge esimene korrus). Ruumikas ja avar korter on keskmises seisukorras. Korter on mõnusalt valgusküllane (läbimaja planeering). Kuna korterit kasutati eelnevalt äripinnana (tegu on elamispinnaga), siis korteris puudub vannituba ning köök (valmidus on olemas).
Korteri koosseisu kuulub esik, neli tuba (millest üks tuba on mõeldud köögi jaoks), WC ning tuba vannitoa jaoks. Kõiki ruume katab laminaatparkett.

MAJA

Kortermaja asub logistiliselt heas asukohas ning eemal suure liiklusega tänavatest. Piirkonnas on olemas kõik eluks vajalik - lasteaiad, koolid, toidupoed , bussipeatused, spordiklubid. Piirkonnas on hästi arenenud bussiühendus kõikide linnaosadega. Korterelamut on pidevalt hooldatud - kaasajastatud tehnosüsteeme, renoveeritud trepikoda, vahetatud katus, paigaldatud fonolukkudega metallist välisuksed.

KOMMUNAALKULUD

Kommunaalkulud jäävad aastaringselt 200-350 euro juurde. Kommunaalkulud sisaldavad kütet, vett, prügivedu, üldelektrit, halduskulusid ja remondifondi (115,47 eurot).

PARKIMINE JA PANIPAIK
Tasuta parkimine tõkkepuuga suletavas sisehoovis. Uuel omanikul on võimalik keldrisse ehitada panipaik.

Võta julgelt ühendust +372 50 50 312

Kuulutuse number: 11634571

12
Lisatud: 04.10.2022 09:10
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt