Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Tallinn, Kesklinna linnaosa, Pärnu mnt 129b

300 000 €

  • Tube 3
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 76.1
  • Korrus 5
  • Korruseid majas 5
Pärnu mnt 129b, Tallinn
IDEAALNE ASUKOHT LINNA KESKMES, KUID MITTE NII SÜDAMES, ET HIND OLEKS UTOOPILINE!

Pärnu mnt 129b kinnistule on äsja ehitatud ilusa arhitektuuriga viiekorruseline hoone koos maaaluse parkimiskorrusega. Sissesõit parkimiskorrusele on Pärnu mnt 129d kinnistult. Lisaks parkimiskohtadele on keldris panipaigad ja tehnilised ruumid. Esimesel korrusel, Pärnu mnt pool, on äripinnad ning jalgrataste ja kärude hoiuruum. Korterid on avarad, suuremad neist läbi maja planeeringuga ja päikeseliste rõdudega. Täpselt üks selline korter kõige kõrgemal korrusel ongi hetkel taas saadaval! Boonuseks on see, et saad reaalse korteriga tutvuda, mitte ei pea ostma vaid plaanide / projekti järgi. Korteril on 2 hoovi avanevat rõdu (mõlemas magamistoas ja maast laeni akendega õhtupäikeseline elutuba / köök. Vaata ka piltide juurde lisatud plaani.

MAJA ON EHITAJA POOLT ARENDAJALE ÜLE ANTUD ALLES 31.07, 2022!

Fassaadiviimistluseks on värvitud valge betoon. Pärnu maantee poolsel ja külgfassaadidel annavad aktsenti alumiiniumkassettidest raamid ja ribistus. Laste mänguväljak on elamuga samal krundil, vaikses hoovis. Linnaehituslikult on projekt põhjendatud hästi toimiva infrastruktuuriga. Hoones on kaks trepikoda. Üks trepikoda ulatub keldrikorruselt viiendale korrusele, teine trepikoda ulatub esimeselt korruselt viiendale korrusele. Hoones on 2 lifti. Vahe- ja katuslaed on õõnespaneelidest, keldrilagi monoliitbetoonist. Lagede kõrgus 2,75 m, kuid esimesel korrusel lausa 3,3 m. Sisemised kandeseinad on ühekihilised betoonelemendid ja välisseinad kolmekihilistest betoonist sandwich- paneelidest elemendid.

AKNAD

“Saksa” Tüüpi avatavad aknad Brügmann blu Evolution 82MD, ühe raamiga sissepoole avanevad PVC-aknad. Tänava pool aknad kõrgendatud heliisolatsiooninõuetele vastavad (Rw 40 db, Rtra 35db). Sisehoovi ja majade vahelised akende heliisolatsiooninõue (Rw 36db Rtra 30db).

SISEVIIMISTLUS

Korterite seinad ning laed on värvitud ning põrandale on paigaldatud naturaalne parkett. Esiku põrandal ja pesuruumide põrandal aga on keraamilised plaadid, seinad on osaliselt plaaditud ning värvitud. Ostja paigaldada jääb köögikubu,valamukapid ning muu kohtkinnitatud mööbel.

KÜTE JA VENTILATSIOON

Korterites on tsentraalne põrandaküte, korteripõhised soojustagastusega ventilatsiooniagregaadid. Elamute soojusvarustusallikaks on kaugküte, igas korteris vesipõrandaküte, sh pesuruumis.

LISAD

Korteri juurde kuulub kindel notariaalse erikasutuskorraga seatud parkimiskoht ja panipaik 0-korruse garaažis.


Kuulutuse number: 11520086

26
Lisatud: 15.08.2022 09:08
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt