Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Tallinn, Kristiine linnaosa, Luige tn 12

550 000 €

  • Tube 6
  • Kogupind 162.9
  • Korruseid majas 2
Luige tn 12, Tallinn
Rohelises ja turvalises Lilleküla asumis, vähese liiklusega Luige tn ääres, on müügile tulnud hubase interjööriga eramu. Suureks lisaväärtuseks on aastate jooksul väga professionaalselt ja maitsekalt, erinevate ilupuu- ja põõsasvormidega kujundatud aed, mille lopsaka taimestiku keskel paikneb privaatne ja päikeseline väliterrass.

Majas jagab avar esik hoone kaheks, ühes tiivas elukondlikud ruumid ning teises tiivas tehnilised ruumid ja saun. Esimesel korrusel paiknevad esik, trepihall, elutuba, köök-söögituba, wc, sauna eesruum, pesuruum, leiliruum, garaaž ja katlaruum. Teisel korrusel klaasist kupliga valgusküllane trepihall, kolm magamistuba, vannituba/wc ja garderoob.
Pööningul on soovi korral võimalik välja ehitada kaks tuba.
Sisehoovis jääb kahe majatiiva vahele privaatne puhke-/grilliala. Asjade hoiustamiseks on kuur/panipaik.

2010-dal aastal toimunud renoveerimistööde käigus on elamu saanud uue siseviimistluse. Välja on vahetatud põrandakatted, plaaditud pesuruumid, paigaldatud uus sanitaartehnika, köögimööbel ja köögitehnika, täielikult renoveeritud saunaruumid. Paigaldati uus küttesüsteem ja 3 x klaaspaketiga puitraamidel aknad.

Väikeplokkidest ja silikaattellistest kandva konstruktsiooni ja puidust vahelagedega elamu küte on lahendatud õhk-vesisoojuspumba baasil, mõlemal korrusel vesipõrandaküte. Kuumadel suvepäevadel pakub jahutust õhk-soojuspump. Olemasolev korsten annab võimaluse ehitada eramusse kamin-ahi. Lõunapäikesele avatud, õige kaldenurgaga katuse soosib päikesepaneelide paigaldamist.Tsentraalne vee- ja kanalisatsioonitrass, sideteenuseid pakub Telia.

Müügihind sisaldab kvaliteetset köögimööblit ja köögitehnikat, pesuruumide mööblit ja sanitaartehnikat, lae- ja seinavalgusteid ning aknakatteid. Liigutatav mööbel kokkuleppel omanikuga.

Suurepärane logistiline asukoht kus kõik mugavaks eluks vajalik asub elukoha vahetus läheduses või lühikese jalutuskäigu kaugusel.

Detailsema info saamiseks võta ühendust!


Kuulutuse number: 11521301

25
Lisatud: 15.08.2022 18:10
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt