Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Tartu maakond, Luunja vald, Veibri küla, Aasavälja tee 6

317 000 €

  • Tube 5
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 225.3
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Tellis
Aasavälja tee 6, Veibri, Luunja vald, Tartumaa
Müüki saabus ihaldusväärse asukohaga 4-magamistoaga elumaja Ihastes!

Elumaja sõna otseses mõttes on Tartu linna ja Luunja valla piiril.

Juurdepääs elamusse on sillutatud kivide ja plaatidega, mis on ümbritsetud ilupõõsaste ja taimedega. Elumaja ümbritseb puitaed, millel on nii jalgvärv kui ka puldiga avatav auto sissesõidu värav.

225,3 m2 suurune elumaja on kenasti hoitud ning asub krundil pindalaga 1562 m2. Elumaja planeering on läbi mõeldud selliselt, et 1. korrusele jäävad ruumid, mis toovad pereliikmed kokku ning magamistoad jäävad elumaja 2. korrusele.

Kogu elumaja on möbleeritud ning mööbel on juba müügihinna sees.

Sissepääs elumajja on läbi tuulekoda otse ruumikasse esikuss, mis on kaetud plaatidega.

Esikust ühele poole jääb üsnagi ruumikas elutuba (23 m2), kust hommikukohv käes on võimalik astuda otse terrassile. Hubase meeleolu loomiseks on elutoas kamin.
Elutuba on ühenduses köögiga, mis on samuti avar (24.3 m2). Peale lõunat on teeb päike köögi eriti päikseliseks. Lisaks söögilauale on köögis köögisaar, mille taga rõõmuga saavad kõik soovijad anda oma panuse söögi valmistamisele.

Esikust teisele poole jääb sauna eesruum, leiliruum ja pesemisruum. Leiliruum on piisavalt suur (4,5 m2). Sauna eesruumist võib astuda otse terrassile, kust omakorda pääseb privaatsetsse aeda, kus on kõrge ja hooldatud tihe hekk ja ilupõõsad ning -taimed. Aias kasvavad ka mitmed õuna-, ploomi- ja kirsipuud.

Lisaks, on 1. korrusel lokaalne katlaruum võimsa Wolf gaasikatlaga (34.9 Kw) ja tualett.
Esikust pääseb omakorda garaaži (23.1 m2), millel on olemas ka korralik kanal.

Esikust teisele korrusele viib eritellimusega tammetrepp, kus pääseb magamistubadesse ja kabinetti. Lastetoad on parajate suurustega, kus lisaks voodi ja riidekapile on ruumi ka mängimiseks ja vabaaja tegevusteks. Suurest magamistoas pääseb omakorda vannituppa. Teisel korrusel on garderoob suurusega 7 m2.
Rõdu suurusega 32,8 m2 on vaatega hoovi ja aiale. Rõdult saab nautida ilusat vaadet ja ka õhtu päikest.

Piirkond on tuntud oma maaliliste vaadete ja metsade poolest. Looduskaunis keskkond, milles elumaja paikneb, on turvaline ja lastesõbralik. Ümberringi on välja kujunenud infrastruktuur.

Vaata ka tutvustavat videot: https://youtu.be/ooaqcyOs8bU

Bussipeatus on kõigest 1-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Lastel on turvaline iseseisvalt jalutada kodust otse bussipeatusse ja sealt tagasi koju.

Konsum ja mänguväljak asub 8-minutilise jalutuskäigu kaugusel (650 m) ning kõigest 1 km kaugusel asub korrashoitud Ihaste metsa puhke- ja spordiala.

Notariaalse müügitehingu ajaks on elumajale garanteeritud kasutusluba!

Oled oodatud elumajaga tutvuma!

Kuulutuse number: 11523433

96
Lisatud: 16.08.2022 18:12
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt