Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Tartu maakond, Nõo vald, Vissi küla, Kuusiku vkt

95 900 €

  • Tube 5
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 124.9
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Puu
Kuusiku vkt, Vissi, Nõo vald, Tartumaa
Müüa Elva linna külje all, rahulikus ja rohelusest pakatavas Peedu suvituspiirkonnas paiknev suvila!

Maja asub mõnusa reljeefiga kinnistul. Elamispinda on 124,9 m². Majas on 2 korrust, millest soklikorrusel asub suur saunakompleks ning põhikorrusel paiknevad eluruumid: avar kaminaga elutuba, suur köök, kaks väiksemat tuba, mida saab kasutada magamistubadena ning abiruum. Majal on ka suur rõdu ning sama suur kiviterrass.
Lisaks on garaaž.

Maja on kasutuses olnud ainult suvilana, kuid on kohandatav aastaringseks elamiseks. Ümbruses on enamik juba aastaringsed elanikud. Võimalik ka maja laiendamine vastavalt ehitusseadustikule. Kuigi maja on viimistluses algupärane, on tehnosüsteemid korras hoitud ning suures osas uuendatud. Majja tuleb sisse tsentraalne vesi ning tualetist väljub reovesi tsentraalsesse kanalisatsioonivõrku. Sauna ja köögi osast läheb reovesi lokaalsesse imbkaevu. Peakaitsme suuruseks on 20A.

Reljeefne kinnistu on 1508 m² suurune, ümbritsetuna põhjast ja läänest hoonestatud naaberkinnistutega ning lõunast – maja tagant raiestatud metsamaaga.

Kuigi kinnistu jääb ametlikult Vissi küla haldusalasse, asub ta kohe Elva linna, Peedu linnaosa külje all. Maja lähedalt saab alguse matkarada, mida pidi saab jalgsi Elvasse (1,2 km) või Elva jõe äärde (300 m). Peedu raudteejaam ~1,1km (Tln-Trt-Valga suund), Peedu kool (6kl erakool) ~1,2km.

Olete oodatud tutvuma selle maagiliselt kauni kohaga!

NB! Kuna tegu on naabrivalve piirkonnaga, on kinnistuga tutvumiseks eelnevalt aja kokku leppimine kohustuslik!

Kuulutuse number: 11384180

438
Lisatud: 06.06.2022 18:11
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt