Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Tartu maakond, Tartu linn, Tartu linn, Annelinn, Ihaste tee 2d-3

158 900 €

  • Tube 3
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 54.1
  • Korrus 2
  • Korruseid majas 6
  • Maja materjal Tellis
Ihaste tee 2d, Tartu
Uus etapp on avanenud ning seekord on Linnupargi uued kortermajad kerkimas Ihaste tee äärde. Parklinnaku päris lõpliku valmimiseni on jäänud veel mõningad etapid kuid veel on Sul võimalus osaks saada Linnupargi elanikkonnast. X etapis on kerkimas üks galeriitüüpi ridamaja ning vahvalt taeva poole sirutuv tornmaja. Piirkonna viimane etapp (Ihaste tee 2f) saab olema ainulaadne -sinna on planeeritud kaks erineva kõrgusega hoonet – 6 kordne osa ja 3 kordne osa, mis on soliidselt omavahel seotud esimesel korrusel asuva lasteaia ja maa-aluse parkla näol. Kui oled eelmistes etappides pidanud nentima, et kahjuks jõudis keegi teine Sinule meeldiva korteri Sinu nina eest ära napsata, siis nüüd on Sul uus võimalus.

Tartu üks usaldusväärseim arendaja Avaare Kinnisvara on koos Ehitustrusti ning Apex Arhitektuuribüroo arhitektidega loonud uue muljetavaldava parklinnaku stiilis elukeskkonna. Linnupargi võlusid on märganud ka tartlased, kes koos ehitiste hindamise komisjoniga pärjasid parklinnakus aastal 2020 valminud kodud uhke tiitliga „Tartu parim uus korterelamu 2020“.

Tartu linna üks populaarsemaid ja enimnõutumaid Linnupargi Parklinnaku kortermajade arendus hakkab peagi valmis saama. Linnupargi Parklinnakusse on valmis saanud 279 korterit ning uued korterid järjest valmivad.

Linnupargi elurajoon on mõeldud neile, kes soovivad elada rahulikus loodusest ümbritsetud elukeskkonnas, aga hindavad mugavust ja linnaelu hüvesid.

Uus elurajoon piirneb ühelt poolt rohealaga, mis on koduks ka looduskaitse all olevatele taimedele ning üle tee, Emajõe poole samme seades, jõuad looduskaitsealale. Linnupargi nimigi on inspireeritud Emajõe ääres paiknevast loodukaitsealast, mis on pesitsuspaigaks mitmetele looduskaitselistele lindudele. Samuti asub uue elurajooni läheduses Tartule tähtsate inimeste poolt istutatud tammepuude Tammik, mis on aastate jooksul kasvanud pargiks. Siit siis ka nimi Linnupargi Parklinnak.

LINNUPARGI KODU EELISED
- Asukoht, kus kõik vajalik on jalutuskäigu kaugusel!
- Parklinnakus on päris enda nime kandvad varjualusega bussipeatused
- Lühikese jalutuskäigu kaugusel asub ostukeskus Eeden ja Anne Selver
- Piirkond pakub sportimise võimalusi nii väljas kui ka spordiklubides, mis asuvad vahetus läheduses
- Piirkonna elanikele mõeldes on loodud laste atraktsioonid ja mänguväljak
- Privaatsuse ja roheluse hoidmiseks istutatakse Linnupargi Parklinnakusse üle 700 erineva puu ja põõsa
- Linnupargi Parklinnak piirneb looduskaitse all olevate liikide kasvualaga ning see tagab praeguses hetkes piirkonna elanikele privaatsust ja meeldivat eraldatust suurest linnamürast.

Noppisin tormaja, mis asub aadressil Ihaste tee 2d, poolt pakutavast heaolukompotist välja mõningad "maasikad" Sinu jaoks:
• Jalavaeva aitab kokku hoida lift - eriti hinnatud abimees peale uhket shoppingutuuri
• Panipaik hoone I korrusel - külmast lõhkevad moosipurgid jäävad minevikku
• Vesipõrandküte ja naturaalne puitparkett - talvel ütlevad Sinu jalad Sulle "Aitähh!"
• Vannitoas on elektriline põrandaküte - ka suveks võid mõningad kraadid peale keerata, eriti oskavad seda luksust hinnata vannitoavaipade armastajad
• Turvalisuse tagab videoga fonosüsteem - ülimugav viis oodatud või ootamatu külalise tuvastamiseks!
• Toasoojale kuluv summa on rahakotisõbralik
• Kõikidel korteritel on kas rõdu või terrass
• Valgusküllased ja avarad eluruumid lae kõrgusega 2,7 m (I korrusel 3 m)
See kõik kokku ongi üks eriti mõnus elukeskkond!


KORTERIST

ASUKOHT
See 3-toaline korter asub liftiga tornmaja teisel korrusel. Korteris on kaks magamistuba, avatud köögiga elutuba, esik ja WC-duširuum. Korteri aknad avanevad elamu taha ja küljele, elutoast pääs rõdule (2,8 m2).

SISEVIIMISTLUS:
Eluruumide põrandatele paigaldatakse puitparkett, ruumide seinad värvitakse. Duśiruumide põrandad ja seinad plaaditakse. Varajasel ostjal on võimalik valida 3 erineva siseviimistluspaketi vahel. Siseuksed on värvkattega tahveluksed. Paigaldatakse sanitaartehnika.

EHITUSLIK INFO:
Hoone rajatakse vaivundamendile. Hoone välisseinad rajatakse monteeritavate raudbetoonist seintena (150 mm – 180 mm), mis soojustatakse 140 mm PIR soojustusega. Välisviimistlusena kasutatakse tsementkiudplaate ja puitlaudist.

Elamu soojavarustus on kaugkütte baasil. Tornmajas on vesipõrandaküte ja duśiruumis on elektriline põrandaküte. Paigaldatakse majapõhine soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. Korterisse on toodud optiline andmesidekaabel.

ABIPINNAD:
Korteril on eraldi asuv panipaik (2,7 m2) hoone I korrusel.

Parkimiskoht on hinnaga 2000€ ning lisaparkimiskoht hinnaga 3000€.

Kortermaja valmib veebruaris 2023. a.

Rohkem infot Linnupargi Parklinnaku kohta kodulehel https://linnupargi.ee/

Kuulutuse fotod on illustratiivsed.

Kuulutuse number: 11357575

33
Lisatud: 25.05.2022 09:21
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt