Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Tartu maakond, Tartu linn, Tartu linn, Annelinn, Ihaste tee 2e-9

183 900 €

  • Tube 3
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 64.6
  • Korrus 2
  • Korruseid majas 3
  • Maja materjal Tellis
Ihaste tee 2e, Tartu
Võta ette virtuaalne jalutuskäik rohelises Linnupargis - kliki https://linnupargi.ee/asukoht/ . Oranžid märgid võimaldavad Sul uudistada Linnupargi parklinnaku erinevaid vaatenurkasid ja elamukvartali headuses.

KORTERIST JA KÖÖGIMÖÖBLIST
Pakutav 3-toaline korter asub galeriimaja teisel korrusel. Korteri aknad avanevad elamu ette ja elamu taha roheala poole. Korter koosneb kahest magamistoast, esikust, majapidamisruumist, wc- duširuumist ja avatud köögiga elutoast. Korteri kasutusse jääb sissepääsu juures olev rõdu.
Korterisse on tellitud köögimööbel Velma Mööblist ning sellega seonduv tehnika Electroluxilt. Köögimööbeliga koos on pliidiplaat, ahi, nõudepesumasin, külmik, õhupuhastaja. Vürtsi lisab stiilne Franke valamu ja segisti.

SISEVIIMISTLUS
Korterile on valitud siseviimistluspakett Rabahani. Eluruumide põrandatele paigaldatakse tumedamat tooni kolmelipiline puitparkett ja ruumide seinad värvitakse. Korteri duśiruumi põrandad ja seinad plaaditakse – domineeriv toon on tänapäeval populaarne tsemendihall. Siseuksed on värvkattega tahveluksed. Paigaldatakse sanitaartehnika.

ABIPINNAD
Korteris asub majapidamisruum (1,7 m2), kuhu on võimalik paigaldada pesumasin.
Korteri müügihind ei sisalda parkimiskohta. Võimalik on lisada müügihinnale üks parkimiskoht hinnaga 2 000 eurot.

Kortermaja valmib veebruaris 2023. a.


EHITUSLIK INFO
Hoone rajatakse vaivundamendile. Hoone välisseinad rajatakse õõnesbetoonplokk seintena (190 mm), mis soojustatakse 140 mm PIR soojustusega. Välisviimistlusena kasutatakse tsementkiudplaate ja puitlaudist.
Elamu põrandküte on keskkütte baasil. Paigaldatakse majapõhine soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. Korterisse on toodud optiline andmesidekaabel.

ARENDAJAST JA ARENDUSEST
Tartu üks usaldusväärseim arendaja Avaare Kinnisvara on koos Ehitustrusti ning Apex Arhitektuuribüroo arhitektidega loonud uue muljetavaldava parklinnaku stiilis elukeskkonna. Linnupargi võlusid on märganud ka tartlased, kes koos ehitiste hindamise komisjoniga pärjasid parklinnakus aastal 2020 valminud kodud uhke tiitliga „Tartu parim uus korterelamu 2020“.
Linnupargi elurajoon on mõeldud neile, kes soovivad elada rahulikus loodusest ümbritsetud elukeskkonnas, aga hindavad mugavust ja linnaelu hüvesid.
Uus elurajoon piirneb ühelt poolt rohealaga, mis on koduks ka looduskaitse all olevatele taimedele ning üle tee, Emajõe poole samme seades, jõuad looduskaitsealale. Linnupargi nimigi on inspireeritud Emajõe ääres paiknevast loodukaitsealast, mis on pesitsuspaigaks mitmetele looduskaitselistele lindudele. Samuti asub uue elurajooni läheduses Tartule tähtsate inimeste poolt istutatud tammepuude Tammik, mis on aastate jooksul kasvanud pargiks. Siit siis ka nimi Linnupargi Parklinnak.

LINNUPARGI KODU EELISED
- Asukoht, kus kõik vajalik on jalutuskäigu kaugusel!
- Parklinnakus on päris enda nime kandvad varjualusega bussipeatused
- Lühikese jalutuskäigu kaugusel asub ostukeskus Eeden ja Anne Selver
- Piirkond pakub sportimise võimalusi nii väljas kui ka spordiklubides, mis asuvad vahetus läheduses
- Piirkonna elanikele mõeldes on loodud laste atraktsioonid ja mänguväljak
- Privaatsuse ja roheluse hoidmiseks istutatakse Linnupargi Parklinnakusse üle 700 erineva puu ja põõsa
- Linnupargi Parklinnak piirneb looduskaitse all olevate liikide kasvualaga ning see tagab praeguses hetkes piirkonna elanikele privaatsust ja meeldivat eraldatust suurest linnamürast.

Noppisin tormaja, mis asub aadressil Ihaste tee 2e, poolt pakutavast heaolukompotist välja mõningad "maasikad" Sinu jaoks:
• A-energiatõhususklassiga maja
• Kõikidele korteritele on tagatud päevavalgus vähemalt kahest ilmakaarest
• Kõikidel korteritel on avar rõdu või terrass
• Valgusküllased ja avarad eluruumid
• Madalad küttekulud
• Põrandküte keskkütte baasil kogu korteri ulatuses
• Rohkem privaatsust võrreldes tavapärase korterelamuga
See kõik kokku ongi üks eriti mõnus elukeskkond!


Kuulutuse fotod on illustratiivsed.

Kuulutuse number: 11357587

30
Lisatud: 25.05.2022 09:25
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt