Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Tartu maakond, Tartu linn, Tartu linn, Ihaste, Iirise 6-7

225 000 €

  • Tube 4
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 100.2
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Paneel
Iirise 6, Tartu
Boks on valgusküllane tänu suurtele akendele ja parimale paiknemisele päikeseringi suhtes.
Planeeringus on muudetud sauna asukohta ja saun asub ülemisel korrusel, seega on alumise korruse plaan eriti avar ja valgusküllane.

Parkimiskohad asuvad koduukse ees ja panipaik asub kohe ukse lähedal.

Majade juures on vaikne ja kodutänav turvaline, sest autotee viib vaid Iirise tn majade juurde ning läbisõit puudub. Maja kõrvalt läheb läbi värviliste vahtrapuudega ääristatud kergliiklustee. Iga maja avarale krundile tuleb mänguväljaks lastele. Lähedal on kaks bussipeatust, linnaliinidele nr 10 ja 11.

Võta minuga ühendust ja läheme vaatame koha peal üle.

Uutes Ihaste ridaelamutes on ühendatud kõik kaasaegsed mugavused, eramaja turvalisus, tänapäevane ökonoomsus ja seda kõike mõistlikus hinnaklassis. Suured krundid pakuvad ainulaadset avarust ja privaatsust- asud küll linnas, aga Sind ümbritsevad kaunis loodus ja vaiksed tagaaiad.

A-energiaklassiga ridaelamud on põhjamaiselt praktilise arhitektuuriga ja vastupidavatest monteeritavatest raudbetoonelementidest. Kõik boksid on avarad, päikeseringi suhtes valgusküllased ja funktsionaalse planeeringuga.

SUUR TAGAAED
Iga boksi juurde kuulub kasutuskorra alusel oma privaatne tagaaed. Lisaks on igal krundil ruumi laste mänguala või ühise haljasala jaoks.

MUGAV PARKIMINE
Iga ridaelamu boksi juurde kuulub kasutuskorra alusel kaks parkimiskohta, ruumi on parkimiseks ka külalistele. Parkla on kõvakattega ja majadeni viivad jalakäigu teed.

RUUMIKAD PANIPAIGAD
Igal boksil on maja ees turvaline panipaik jalgrataste ja lapsekärude hoidmiseks.

TERRASS
Igal ridaelamu boksil on päikeseküllane terrass.

KVALITEETNE MÄNGUVÄLJAK
Lisaks suurele õuealale pakub pere väiksematele rõõmu krundile rajatav mänguväljak ja arendusalale rajatav mänguala.

ENERGIAMÄRGIS
A-energiaklass tagab ridaelamu boksi madala energiatarbe ja soodsad ülalpidamiskulud.

ÜMBRUSKOND
Ihaste on kõrgelt hinnatud elukeskkond Tartus tänu piirkonna terviklikkusele. Aedlinn koosneb peamiselt ühepere- ja väiksematest ridaelamutest koos roheliste aedade ning suurte puudega. Jalutuskäigu kaugusel asub Eedeni keskus, A. Le Coq spordihoone, toidupoed, koolid ja lasteaiad. Kesklinnaga on hea ja kiire ühendus ühistranspordiga. Ümbruses asfalteeritud teed ja kaunis loodus.

SPORTIMINE VÄRSKES ÕHUS
Ihaste kergliiklusteed ja männimetsades kulgevad loodusrajad loovad head võimalused tervisespordi harrastamiseks.

EHITUS JA SISEVIIMISTLUS

KANDEKONSTRUKTSIOONID
Hooned on rajatud raudbetoonist lintvundamendile. Välisseinteks on monteeritavad, tõhusalt soojapidavad kolmekihilised sandwich raudbetoonpaneelid. Vastupidav raudbetoonist fassaad on kaetud betoonivärviga. Kõik vahelaed on monteeritavatest raudbetoonõõnespaneelidest. Bokside vahelised seinad on raudbetoonpaneelidest. Korruste vaheline trepp on raudbetoonist kandekonstruktsiooniga ja naturaalsest puidust astmetega.

SISESEINAD
Suure helikindlusega bokside vahelised siseseinad on massiivsetest monteeritavatest raudbetoonpaneelidest. Mittekandvad siseseinad on metallkarkassil kipsplaatseinad.

SOOJAPIDAVAD AKNAD
Aknad on nn Saksa tüüpi kolmekordse klaaspaketiga kald- ja pöördavatava süsteemiga sooja- ja mürapidavad PVC aknad. Akendel on väga praktiline ja turvaline tuulutusasend ning neid aknaid on lihtne hooldada.

PÕRANDAD
Tubade põrandaid katab kolmelipiline tamme laudparkett ning põrandaliist on parketi toonis. Sanruumides ja esikus on põrandakatteks keraamiline plaat.

SEINAD
Seinad on värvitud heledates toonides.

LAED
Tubades on värvitud paneellaed, esikus on värvitud kipsplaatlagi. Sanruumide laed on Akusto akustilised ripplaed.

TURVALISED UKSED JA LUKUD
Siseusteks on siledad tamme tooni melamiinkattega uksed. Peauksed on turvaliste lukkudega ja vastupidavad.

KVALITEETNE SANITAARTEHNIKA
Segistid on valitud Hansgrohe ja Grohe ning WC-pott kahesüsteemne Villeroy & Boch . Igas boksis on veeotsikud ja äravoolukomplektid pesumasina ning nõudepesumasina ühendamiseks. Pesemisruumide seinad ja põrandad on kaetud keraamiste plaatidega, sanitaarkeraamika on valge, sanitaartehnika viimistlus on kroom.

TEHNILINE INFO

ÖKONOOMSED ÜLALPIDAMISKULUD
Hoonete küttesüsteem on lahendatud maakütte baasil. Boksides on mugav vesipõrandaküte. Igas boksis on ruumide kaupa eraldi kütte reguleerimise võimalusega kollektorid. Soe tarbevesi soojendatakse küttesõlmes.

ENERGIASÄÄSTLIK VENTILATSIOON
Ridaelamu boksides on ökonoomne soojustagastusega ventilatsioon.

ARENDAJAKS ON PAJU ARENDUS
Paju Arenduse enam kui 10 aastane kogemus garanteerib parima kvaliteedi ja personaalse lähenemise koduostjale.

Broneeri oma uus kodu võttes minuga ühendust.

Kuulutuse number: 11656232

35
Lisatud: 13.10.2022 18:21
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt