Eesti

Tartu maakond, Tartu linn, Tartu linn, Karlova, Turu 29b

155 000 €

  • Tube 2
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 62.5
  • Korrus 2
  • Korruseid majas 4
  • Maja materjal Tellis
Turu 29b, Tartu
Karlova linnaosas müüa avar 2-toaline korter. Korter asub elamu teisel korrusel.

Ruumilahenduslikult on korteris esik, avatud köök- elutuba, magamistuba, duširuum, garderoob ja eraldi WC.

Korteri köetavat pinda on 58.1m2, lisaks panipaik 4.4m2.

Siseviimistluses kasutatud heledaid värvitoone, põrandatel parkett. WC ja duširuumi seinad ja põrand kaetud keraamiliste plaatidega, koos põrandaküttega. Suured aknad, palju valgust!

Müügihinna sees köögimööbel koos köögitehnikaga (külmkapp, nõudepesumasin, elektripliit/ahi, õhupuhasti), kogu mööbel, valgustid ja aknakatted. Duširuumis pesumasin.

Korteriomandi juurde kuulub kindel parkimiskoht kinnisel õuealal. Õuealale pääseb läbi liugvärava. Liugvärav on puldiga avatav ja jalgvärav kiibiga ja võtmega avatav. Kogu krunt on ümbritsetud piirdeaiaga.

Elamus toimetab tegus ühistu, kes tegeleb aktiivselt majaelanike heaolu ja rahulolu tagamisega. Trepikodade koristamine ja haljasala niitmine on korraldatud Kvatro kinnisvarahooldus firma poolt.

Väga hästi arenenud infrastruktuuriga piirkond - lähedal Karlova sadam, küllaldaselt väikeseid Karlova tänavaid ning parke meeleolukateks jalutuskäikudeks. Südalinna melu jalutuskäigu kaugusel ja mitmed kaubanduskeskused (Selver, Rimi, Prisma), koolid, lasteaiad.

Kuulutuse number: 12695307

51 (+1 täna)
Lisatud: 04.04.2024 19:20
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt