Eesti

Tartu maakond, Tartu linn, Tartu linn, Kesklinn, Akadeemia 1

139 000 €

  • Tube 3
  • Seisund Renoveeritud
  • Kogupind 56.2
  • Korrus 4
  • Korruseid majas 4
  • Maja materjal Tellis
Akadeemia 1, Tartu
Müüki tuli hea potentsiaaliga 3-toaline korter, Akadeemia tänaval. Korter asub renoveeritud kivimajas neljandal korrusel. Korter vajab kaasajastamist, kuid on puhas, hästi hoitud ja sissekolimiseks valmis.

Planeering: Korteri aknad on Akadeemia tänava suunas. Elutuba on läbikäidav, paremat kätt jääb suurem magamistuba. Koridorist otse on väiksem osaliselt möbleeritud magamistuba. Vasakut kätt on eraldi seisev pesemisruum ning WC. Koridorist edasi paremat kätt jääb köök. Piltidel olev mööbel ja tehnika jääb korterisse.

Tehnosüsteemid: Majas on kaugküte.
Korter on soe. Tsentraalne vesi. Sooja vett saab gaasikatla kaudu. Köögis on olemas väiksem veeboiler. Tsentraalne kanalisatsioon. Loomulik ventilatsioon. Korteris on vahetatud elektrijuhtmestik ning paigaldatud mõned nutilahendused, mis teevad igapäevaelu mugavamaks: kliimakontrolli paneel, ventilaatorid. Ühes magamistoas on põranda kütte süsteem lahendatud infrapuna põrandaküttega.
Elektrisüsteem on lahendatud eraldi projektiga: valgustuse erilahendused, nt veksellülitid, LED-lahendused jne. Lisaks tava elektrile on korteris ka nõrkvoolusüsteemid – süsteeme võib juhtida telefonist üle äppi.

Hoone: Kivimaja, renoveeritud, hoonel pööningukorrus.
Korteri juurde kuulub ka keldriboks.
Kõrvalkulud:
Korteris elas 5-liikmeline perekond, kelle kommunalkulud olid 120-250 euro vahel.
Hästi hoitud hoone – korrastatud fassaad, puhtad korralikud trepikojad. Hoolitsetud ümbrus. Kinnine hoov, parkla eraldatud tõkkepuuga, parkimine tasuta.

Asukoht: Tartu kesklinn, kõik mis on eluks vajalik, asub käe ulatuses. Lähim bussipeatus asub Riia 13 maja ees. Hoonest üle tee asub lasteaed, läheduses Jaan Poska Gümnaasium, Tartu Ülikooli raamatukogu jne.

Korter on hea investeerimispotentsiaal. Palun võtke minuga ühendust kui olete huvitatud lähemalt tutvuda antud korteriga. Lepime sobiva aja kokku ja lähme vaatama.

Kuulutuse number: 12695268

47 (+1 täna)
Lisatud: 04.04.2024 19:12
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt