Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Tartu maakond, Tartu linn, Tartu linn, Raadi-Kruusamäe, Keskuse tee 9/2

245 000 €

  • Tube 4
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 112.0
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Tellis
Keskuse tee 9/2, Tartu
Tartu äärelinna kiiresti arenevas piirkonnas - Raadil Keskuse teel, on müügis maaküttega ning A energiatõhususe klassiga uues ridamajas ridaelamuboks.
Ridaelamul on kasutusluba olemas!

PLANEERING
Müüdav ridaelamu boks on elamispinnaga 97,5 m².
Esimesel korrusel asub esik (6,7m²), avatud köögiga elutuba (8,8 m² ja 23,6m²), wc (1,8m²), pesuruum (3,2m²) ja leiliruum (2,1m²), kust pääseb, samuti nagu elutoastki, avarale terrassile (14,5m²).
Teisel korrusel asuvad koridor (6,5m²), vannituba (5,2m²), kolm magamistuba (9m², 9,2m² ja 12,2 m²) nendest viimase juurde kuulub mahukas walk in garderoob (4,1m²).

VIIMISTLUS
Ridaelamu boks on viimistletud heledates toonides. Marmor imitatsiooniga keraamiliste plaatidega on plaaditud esiku ning sanitaarruumide põrandad ning sauna ja II korruse vannitoa seinad. I korruse wc-s on plaaditud wc-poti tagune sein täies ulatuses. Eluruumide põrandaid katab ühelipiline 14 mm õlitatud naturaalne hele tamme parkett. Tubade seinad on värvitud heledates toonides. Sanitaarruumide laed on viimistletud hubasust lisava heleda laudisega.
Siseusteks on valged profiiluksed mustade linkidega.

TEHNIKA JA MÖÖBEL
Boksi esimene korrus on möbleeritud, paigaldatud on suur, rohkete panipaikadega köök koos tehnikaga - õhupuhasti, keraamiline pliit, ahi, nõudepesumasin ning integreeritud külmkapp. Kogu piltidel nähtav 1. korruse mööbel ja tehnika on täiesti uus ja kasutamata ning jääb uuele omanikule! 2. korrusel on paigaldatud kõik kardinad ning pesuruumi ka pesumasin. Ka need on uued ning jäävad uuele omanikule.

EHITUSEST
Maja vundament ja kandvad seinad on laotud betoonplokkidest, mis on betoneeritud ning vahelagedeks on õõnespaneelid. Katusekattematerjaliks on SBS-kate. Maja fassaad on viimistletud heleda tooniga krohviga, panipaigad on viimistletud laudisega. Majal on 3-kordse klaaspaketiga sooja ja mürakindlad plastikraamidel aknad.

HALJASTUS
Maja esine ja maja tagune on haljastatud muruga, maja ette on istutatud istikuid. Territooriumi ühisalale on rajatud pere pisemate tarbeks mänguväljak. Boksi juurde kuulub notariaalse kasutuskorra järgi 2 parkimiskohta maja ees olevas parklas ning haljasala maja taga, mis on piiritletud 3D paneelaiaga.

TEHNOSÜSTEEMID
Ridaelamul on energiasäästlik ja -tõhus maaküte. Soojuskandjaks boksis on vesipõrandaküte. Paigaldatud on ka soojustagastusega sundventilatsioon.

Juurdepääs mööda Keskuse tee asfaltkattega tänavat.

PIIRKOND
Läheduses on olemas uues kuues innovatiivne Kõrveküla Põhikool, Muusikakool, Spordikool ja lasteaed. Lisaks asuvad uus lasteaed "Ripsik" ja Pärna allee lastehoid ca 1 km kaugusel. Jalutuskäigu kaugusel mitmed kauplused Grossi pood, Coop. Kõrvekülas A&O kauplus, raamatukogu.
Piirkonnas on väga head sportimise ja vaba aja veetmise võimalused ümbritsevas looduses ja ERMi läheduses.
Vald on planeerinud rajada selle ridaelamu vahetuslähedusse uue koolimaja ja lasteaia ehitust koos suure spordikompleksiga.

Olete oodatud tutvuma!!!

NB! Ridaelamu boksiga tutvumiseks tuleb KINDLASTI aeg enne kokku leppida!!!

Kuulutuse number: 11587244

86
Lisatud: 14.09.2022 09:10
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt