Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Tartu maakond, Tartu linn, Tartu linn, Ropka, Aardla 3

159 000 €

  • Tube 3
  • Seisund Uusehitus
  • Kogupind 84.4
  • Korruseid majas 2
Aardla 3, Tartu
Müügile on jõudnud varasema funktsionalismi eheda näitena arhitekt Nikolai Kusmini poolt projekteeritud ning 1937.a. valminud elumaja esimene korrus.
Hoone on riiklikus kultuurimälestiste nimekirjas (reg. nr.7119).

Antud kaasomandi koosseisu kuulub kolm tuba, köök, vannituba, eraldi tualettruum, sahver, panipaik esikus ning ühise kasutusena sissepääsu esimene korrus, osa keldriruume ning puukuur. Esimese korruse ainukasutuses on maja küljes paiknev garaaž.

Sümpaatse majaosa siseviimistluses on kasutatud ainult naturaalseid materjale: hästi on säilinud vineertahveldisega siseuksed, parkett, laudpõrandad, tellisseinad, tammepuidust esikugarnituur. Oskuslikult on tubades ühendatud uus ja vana parkett. Kaasajastatud on köögiosa ning vannituba ja tualettruumi.

Majaosa saab kombineeritult kütta kahe heas töökorras ahju ja kaminaga ning vajadusel gaasiküttel põhineva põrandaküttega köögis ning vannitoas.

Keskmisest avaram krunt võimaldab rohkelt toimetamisruumi naabrit häirimata. Samas on välja kujunenud kasutuskord, mis on seadustatud. Aiasõpru rõõmustab täies kasvueas liigirikas aed, kus on esindatud ka korrastamist vajavad kiviktaimla ja veesilm.
Paiknedes küll liiklustiheda Aardla tänava ääres, on eraldatus suureks kasvanud hekipuude taga meeldivalt turvaline.

Väärika ajalooga ajastutruu kodu on valmis vastu võtma ostuhuvilisi. Olete oodatud tutvuma!

Kuulutuse number: 11521307

199
Lisatud: 15.08.2022 18:12
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt