Eesti

Tentoriumi toode Apihit ApiHit (15 ml)

8 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Naturaalne kompleks kujutab endast hitosaani ja siberinulu ekstrakti innovatiivset ühendust, osutades organismile kompleksset toimet. Hitosaan on näidanud ennast unikaalse vahendina, mis seob ja väljutab organismist šlakke ja toksiine, puhastab sooned liigsest kolesteroolist, toetab soolestiku mikrofloorat. Nuluvaigu ületamatu vitamiinivalem, mis koosneb karotiinist ja C-vitamiinist, omab kõrget fütontsüüdset aktiivsust, adaptogeenset ja üldtugevdavat toimet. Siberinulu ekstrakti CO2 saamisviisi väljatöötamine on innovatiivne, mis on tõestatav leiutise patendiga. Nulu rakumahla ja hitosaani ühendus tugevdab mõlema komponendi toimet ja annab maksimaalse efekti.

ApiHit palsam, ühendades endas komponentide kasulikke omadusi, tagab arteriaalse vererõhu normaliseerimise, soodustab soolestiku puhastamist, omab enterosorbendi - paljude kõhnumisvahendite baasi mõju. Tugevdades soolestiku peristaltikat vähendab ApiHit toksiliste roemasside kontakti soolestiku seinaga, mis vähendab toksiinide imendumist verre ning on soolehaiguste, muuhulgas onkoloogiliste haiguste profülaktika vahendiks. Ülekaalulistel inimestel alandab ApiHit vere suhkrusisalduse taset, mis on suhkrudiabeeri profülaktikaks.

Toode on vajalik inimestele, kes saavad pidevalt kiiritusannust arvutite monitoride ja teleekraanide taga ja nendele, kes töötavad kahjulikes tootmistes, kroonilise väsimuse ja kõrgenenud väsitatavuse korral. ApiHit tõstab vastupidavust füüsilistele ja intellektuaalsetele koormustele.

ApiHit parandab vere mikrotsirkulatsiooni, maandab veenide, eriti pisimate kapillaaride spasmi.

ApiHit ei ole toksiline, ei kutsu esile kaasuvaid efekte, sobib kõikide toodetega ja ravivahenditega ning on võimeline aeglustama vananemisprotsessi.

Koostisained : siberinulu ekstrakt, hitosaan

Kasutamine:

Soovitatakse seespidiseks kasutamiseks kolm korda päevas 30 minutit enne sööki, lisades 5-7 tilka sooja jooki kuu aja vältel.

Kuulutuse number: 10719562

223 (+1 täna)
Lisatud: 09.04.2024 10:35
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt