Eesti

TESTOSTEROL 250-30 kap +BIOSTEROL - 30 kap

20 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Megabol Testosterol 250 - toode, mis põhineb taimsete steroolide aktiivsetel fraktsioonidel. Steroolid on keemilised ühendid, mis on saadud steranist, 1,2-tsüklopentanooloperhüdrofenantreeni südamikust. Steroolide klassifikatsioonis kasutatakse keemilisi steroide. Mõned steroolide metaboliidid võivad imiteerida organismi tavalisi hormoone ja konkureerida nendega kehasiseste rakkude retseptorite suhtes, muutes seeläbi palju füsioloogilisi funktsioone.

Tulemuseks on 17-ketosteroidami, testosterooni, progesterooni, androsterooni ja kortikosteroidide suhete kvantitatiivse reguleerimine.

Megabol Testosterol 250 steroolidel on "metaboolsete eelistuste" toime ja need on efektiivsed aktivaatorid ja substraadid spetsiifilise metaboolsete protsesside jaoks. Kasuta üks kapsel hommikusöögiga.

Megabol Biosterol on uue põlvkonna toode testosterooni taseme tõstmiseks ja toode sportlase toitumise toetamiseks. Selle toote on valmistanud kuulus Poola teadlane doktor Różański. Ta töötas välja protsessi, mille käigus saadi tooraine kohalikest taimedest. See on tõhus alternatiiv tribulusele ja looduslik täiendus, mis toimib anaboolselt. Sellel on kaasaegne vorm - vedel ekstrakt pehmetes, želatiinist kapslites. Ühendite valik oli suunatud mõjule, mis suurendab testosterooni tootmist ja ka füüsilise aktiivsuse stimuleerimist, mis võimaldab treeningkoormust arendada. Selliseid ühendeid pakkudes võib see kahekümne nelja tunni jooksul tõsta testosterooni kogust isegi 4 mg-ni. Tänu ülejäägile ilmub verre nn vaba testosteroon. See vaba testosteroon annab metaboolse toime. Selle toote anaboolne potentsiaal on võimsam kui teistes traditsioonilistes Tribulus Terrestrise ekstraktides. Toote efektiivsust kinnitavad meditsiiniliste uuringute tulemused.

Kuulutuse number: 11634108

1603 (+1 täna)
Lisatud: 13.04.2024 17:48
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt