Eesti

TOMSHOO MTB jalgrattapüksid "XL"

25 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Narva

Vastupidav materjal: need meeste MTB rattapüksid on valmistatud 100% polüesterkiust, millel on hea kulumiskindlus ja tugevad mittepurustavad omadused. See muudab need vastupidavaks ja võivad pärast korduvat pesemist säilitada oma esialgse välimuse, mis on rattasõpradele väga hea.
Hingavad ja mugavad: meeste maastikurattapüksid on uskumatult hingavad, juhivad niiskuse kehalt eemale, aitavad rattasõidul kuivana püsida. Kvaliteetne materjal, mille taskutesse on integreeritud ventileeritav võrk, mis tagab parema hingavuse ja mugavuse. Sellel on kerge, super ja kiiresti kuivav. Lahtine disain pakub suurt liikumisvabadust ning sobib igat tüüpi rattasõiduks ja muudeks välispordialadeks.
Polüester
【3D-polsterdatud】Rattapükstel on integreeritud antibakteriaalne 3D-polster, mis jaotab ühtlaselt keha poolt sadulale avaldatava surve ja vähendab vibratsiooni, mis kaitseb paremini teie puusi.
Sobiv disain: tänu elastsele vööpaelale sobivad rattapüksid sinu vöökohaga ja tagavad parema haarde, lihtsad ja stiilsed. Meeste rattapükstel on 4 mahukat sügavat taskut, milles saad hoida oma mobiiltelefoni, võtmeid, rahakotte ja muid pisiasju.
Sobivad mitmekesiseks ratsutamiseks: lahtised rattapüksid igat tüüpi rattasõiduks, isegi mägistel aladel, ühtlastel teedel ja mäest alla.

XL suurus

Hiina

Kuulutuse number: 11874439

260 (+4 täna)
Lisatud: 29.03.2024 10:31
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt