Eesti

Tööriistakapp

249 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Kraft&Dele professionaalne töökojakäru/tööriistakapp on ideaalne lahendus, kui soovite oma garaaži või töökoja korras hoida. Meie riidekapp muudab teie töö palju lihtsamaks, mugavamaks ja tõhusamaks. See tagab parema organiseerituse ja mugavuse töökojas erinevate tööde tegemisel.
Sellel on 7 kuullaagritega sahtlit ja kahetasandiline võtmelukuga panipaik. Sahtlitel on juhikud ja kuulilibisemismehhanism, mis teeb sahtlite lihtsaks väljatõmbamise. Lisaks on igal sahtlil lukk. Disain võimaldab paigaldada tööpinnale kruustangu ja käru mõlemale küljele täiendavaid hoidikuid käterätiku või kemikaalide jaoks. Käru on varustatud 4 pöörleva rattaga, millel on automaatne lukustus ja pidur, mis ei lase riidekapil liikuda. Pakub ohutust mugavust ka väikestel kallakutel. Sahtlid on kaetud pehme ja painduva EVA materjaliga, mis säilitab oma omadused ka erinevatel temperatuuridel.
Käru ülaosa on valmistatud terasest, mis on vastupidav kemikaalidele, kõrgetele temperatuuridele ja kahjustustele. Lauaplaadi mõlemal küljel on augud kruvide, kruvide ja isegi tassi maitsva kohvi jaoks.

ÜLDMÕÕTMED:
Kõrgus: 72 cm
Pikkus: 77 cm
Laius: 46 cm
MÕÕTMED 1-6 SAHTLI:
Sahtli laius: 53 cm
Sahtli sügavus: 39 cm
Sahtli kõrgus: 5 cm
SAHTLI SUURUS 7:
Laius: 53 cm
Sügavus: 19 cm
Kõrgus: 19 cm
2x võti
Kaal: 49 kg

Kuulutuse number: 12702944

175 (+24 täna)
Lisatud: Täna, 18:30
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt