Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Tootmistööline - trükitööstuses tootmisega seotud tegevused.

Palk määramata

  • Valdkond Tööstus ja tootmine
Tallinn

Keilas Linnamäe tee 6 tegutsev trükifirma otsib oma meeskonda juurde asjalikku töötajat. Inimene võib suhelda ka ainult vene keeles, meil juba on ka ainult vene keelt kõnelevaid inimesi. Ettevõtte ampluaa on lai- trükime tekstiilile erinevates tehnoloogiates, trükime paberkotte, kaelapaelu, vihmavarje, vihmakeepe, metallile, plastikule, paberile, erimaterjalidele jne jne.. pea kõigele, kuhu vähegi trükkida on võimalik. Lisaks valmistame ka tavalisi trükiseid- voldikuid.. visiitkaardid, pakendid, sildid jne koos järeltöötlusega (voltimised, stantsimised, väänamised jms). Lisaks eelnevale veel lipud, bännerid, kleebisreklaamid jpm.

- Töö sisu on põhiliselt seonduv masinate seadistamisega ja opereerimisega ning muude trükikojas vajalike toimingutega (ettevalmistus, kvaliteedi kontroll jms). Kasuks tuleks ka trükkimise õppimine/oskus, värvide segamine ja trükieeltööde tundmine, kvaliteedi kontroll ja pakendamine jms- saab õppida ka koha peal (ei vaja eelnevat kogemust). Lisaks siiditrükile omame ka muud tehnikat- järeltöötlus (nuutimised, stantsimised jms), digiprinterid, mille juures tuleb samuti teha mõnikord abitöid jne, ka neid tuleb hooldada ja hoida töökorras.
PS! Ei pea olema eelnevalt trüki alal kogenud, koolitus trükitööde osas ettevõtte poolt. Kui inimesel on põhiteadmised vastavalt eeltoodule, siis meil koha peal on olemas ka töötaja, kes juhendab ja õpetab oma eelneva tööajaloo praktikast tulenevalt uue inimese ka välja.
Soovitatav on tehniline täpsus ja korrektsus.


- Ettevõte pakub kindlat töökohta. 
- Nõudmised kandidaadile: ausus, korrektsus, hea füüsiline vastupidavus, järjekindlus.
Ideaalis otsime 25-30+ vanuses meeste- või naisterahvast, kellel soov kindel pikaajaline töökoht leida.
- Tööle asumise võimalus: koheselt
- Täistööaeg, 8 tundi päevas. 
- Töö tasu:  alates 560-960 EUR /kuu

Kontakt: Mikk Põlluaas  + 372 555 66 919 / 555 87 041  info@printed.ee   www.printed.ee  Allprint HM OÜ

Kuulutuse number: 5134064

1622
Lisatud: 14.09.2020 19:48
Teade rikkumisest

Firma teised kuulutused

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt