Eesti

TOZO A1 Mini Juhtmevabad Bluetooth kõrvaklapid

9.90 €

Paku oma hinda

Saadavus: rohkem kui 10 tk.

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

TOZO A1 Mini Juhtmevabad Bluetooth kõrvaklapid

[Ülikerge ja kompaktne] A1-kuulari pinda ja kaldenurka on korduvalt poleeritud ja viimistletud, et saavutada tasakaal ilu ja mugavuse vahel mille tulemusena on kõrvaklappide kandmine mugav. Ergonoomiline disain tagab mugava ja turvalise istuvuse, mis ei ulatu kõrvadest välja.

[Stereoheli kvaliteet] TOZO A1 kõrvaklappide 6 mm läbimõõduga kuular tagab võimsa ja laia helivahemiku, mis muudab kõrged helid ja madala bassi. Täiustatud Bluetooth muudab taasesitava heli palju nauditavamaks. TOZO A1 kõrvaklapid sobivad hästi sportimiseks või kodusteks toimetamisteks.

[Smart Touch Control] A1 kõrvaklapid omavad puutetundlikku juhtimist ja pakuvad mugavat helitugevuse reguleerimist, eelmist/järgmist laulu, kõnede peatamist ja kõnedele vastamist ning häälassistendi juhtimist.
Bluetooth 5.3 ja kaugühendus: Bluetooth 5.3 tehnoloogiaga on A1-l suurepärane helikvaliteet ja tugev signaal, nii et muusika kuulamisel või 12 meetri raadiuses helistamisel ei teki katkestusi.

[Pikk kasutusiga] Kõrvaklappide mahutavusega 40 mAh ja laadimismahuga 400 mAh peavad kõrvaklapid normaalsel kasutamisel vastu 6 tundi (60% mahust) ja laadimiskarp 32 h-se laadimiskorraga tagab kuni 3 taasesitust.

Tarneaeg: 3-5 päeva.

Kuulutuse number: 11880959

1550 (+1 täna)
Lisatud: 29.03.2024 10:32
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt