Eesti

Tozo T12 Juhtmevabad Bluetooth Kõrvaklapid

14.90 €

Paku oma hinda

Saadavus: rohkem kui 10 tk.

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Tozo T12 juhtmevabad Bluetooth-kõrvaklapid.

  • kõrvaklapile puutetundliku vajutusega juhtimine
  • juhtmevaba laadimisümbrisega
  • digitaalne LED-ekraan
  • IPX8 veekindlad kõrvaklapid
  • sisseehitatud mikrofoni peakomplekt
  • sügav bass sportimiseks

【Bluetooth 5.0 tehnoloogia ja lihtne sidumine】Tutvustame kõige arenenumat Bluetooth 5.0 tehnoloogiat. Tozo T12 toetab HSP, HFP, A2DP, AVRCP. Võtke kõrvaklapid laadimisümbrisest välja ja need ühilduvad omavahel automaatselt. Seejärel ühendage kõrvaklapid läbi Bluetoothi enda mobiiltelefoniga vaid ühe sammuga.

【Puutejuhtimine ja nutikas LED-digitaalne ekraan】 Kõrvaklapid Tozo T12 sisaldavad puutetundlikute nuppudega korpuseid, mille abil on võimalik kõrvaklappide funktsioone juhtida. Juhtmeta laadimise ajastul näitab intelligentne LED-digitaalne ekraan aku tarbimist.

【Mugav kanda, Hi-Fi stereoheli kvaliteet】 Juhtmevabad kõrvaklapid Tozo T12 silikoonist kõrvaklapi otsad hoiavad juhtmevabad Bluetooth-kõrvaklapid paigal ka aktiivse liikumise ajal. Tozo T12 pakub tõeliselt loomulikku, autentset heli ja võimsat bassijõudlust.

【IPX8 veekindel】 Kõrvaklappide ja laadimisümbrise sisemine nanokate võimaldab olla veekindel kuni 1 meetri sügavusel 30 minutit. See tõrjub vett ja sobib sportimiseks. Ideaalne jõusaalis higistamiseks.

【Laadimine liikvel olles】 Ühe täislaadimise ja laadimiskarbi 18-tunnise lisalaadimisega on võimalik kasutada Tozo T12 juhtmeta kõrvaklappe üle 5 tunni. Pakub mugavat laadimisvõimalust ilma igasuguste tingimusteta. Kui laadimisümbris asetatakse laadimiseks juhtmevaba laadija külge, siis mootor vibreerib, tuletades meelde enda laadimist.

Tarneaeg: 3-5 päeva.

Kuulutuse number: 11880934

1557 (+1 täna)
Lisatud: 29.03.2024 10:32
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt