Eesti

Trixie Catnip spray 50 ml

3.80 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Trixie Catnip Play spray kassi meelitamiseks 50 ml

Lõbu teile ja teie kassile garanteeritud! See Trixie sprei sisaldab ehtsate naistenõgese lehtede ekstrakti. Meeldiv lõhn äratab teie kassi loomuliku mänguinstinkti, äratades temas huvi lõbude ja mängude vastu. Pihusti disain võimaldab keskenduda kassi tähelepanu teatud mänguasjadele või aladele, aidates treenida kassi mängima või kratsima sobivates kohtades.
Niipea, kui teie kass tunneb kassipuu lõhna, ei saa ta sellest küllalt! Teie kass naaseb aina rohkem mänguaega ja meelitab teda naistenõgese lõhnast.
Trixie Catnip Play spray sobib ideaalselt ka siis, kui harjute oma kassi uue kraapimisposti või mänguasjaga või isegi uue hubase tekiga. Teie kass armastab seda lõhna ja see on inimestele vaevumärgatav.

Trixie Catnip Spray omadused:

Sisu: 50 ml

Valmistatud naistenõgese ekstraktist (Nepeta cataria)

Äratab loomuliku mänguinstinkti

Julgustab kasse kasutama teatud kraapimisposti või mänguasju

Mõju saab lihtsalt korduva pihustamisega täiendada

Põnev lõhn kassidele, kuid inimesele vaevumärgatav

Kasutusjuhend: Enne kasutamist loksutada korralikult. Pihustage 20-25 cm kauguselt tekkidele, mänguasjadele, kraapimispostidele või muudele mängualadele. Laske sprei paar minutit sisse vajuda. Märkus: pihusti võib maha jätta kerge helepruuni jäägi. Pihustage ainult kassidele mõeldud esemetele. Ärge pihustage otse loomadele ega inimestele.

Kuulutuse number: 12574843

83 (+1 täna)
Lisatud: 15.04.2024 15:41
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt