Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Turvatool Klippan Triofix Recline+alus

185 €

Paku oma hinda

Tallinn

Ostetud uuena Eestist 2016 suvel. Kasutanud 1 laps. Avariivaba. Alus käib nii isofixiga kui turvavööga. Tool sellele käib nii SSS kui NSS. 2 asendit. Väga lihtsalt alusele "klõpsatatav" tool. Auto turvavöö ei jää SSS asendis lapse tooli panemist segama, sest turvavööga kinnitatakse ainult alus. Tooli saab asetada ka ilma aluseta, vaid auto turvavööga (alates 15 kg ja vaid NSS ja 5 p rihmad ikka kasutusel).
https://www.klippan.fi/…/2…/KLIPPAN%20TRIOFIX%20RECLINE.html
paigaldamise info: https://www.youtube.com/watch?v=5GD-yfNpgqs
Ainult heade testitulemustega toole müüakse Rootsi lehel: https://www.carseat.se/p…/klippan-triofix-comfort-freestyle/ (siin juba uuem mudel)
Kangas on pisut topiline, aga muidu hästi hoitud tool.
Minu hinnangul mahub selles SSS sõitma suht pikk laps (minu keskmisest pikem laps sõitis kuni 3,5 aastani SSS Tegelikult saab ka ühe originaal-lisaga SSS asendis lapse jalgadele lisaruumi tekitada, kuid meile ei sobinud lühikese kabiini tõttu (kastiga auto).
5 punkti rihmasid saab pikalt kasutada- sobib ka keskmisest pikemale lapsele.
Boonused: Sobib lühike turvavöö. Sobib lühikese salongiga autosse (võtab hälliga samapalju ruumi SSS nn püstiasendis). Küljekaitsed väga kõrged.
Miinus: kallak tuleb enne tooli paigaldamist valida (NSS sõitski vaid nn magamiskallakuga).
Oleks edasi sõitnud, aga tahtsin ise midagi uut (5,5 aastasele) ja soovin kodust välja alust + beebisisu + et poleks tooli küljes peidus 5-punkti rihmasid enam. 

Kuulutuse number: 10040236

58
Lisatud: 12.06.2020 12:07
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt